Бренду АХА виповнюється 25 років

25.05.2010

Створений у 1985 році, бренд АХА сьогодні посідає перше місце серед найвідоміших страхових брендів світу.

У травні 2010 року бренд АХА відзначає 25 річницю зі дня заснування. За цей час АХА Group збільшила свій штат з декількох тисяч до 216 тис. працівників, завоювала довіру та прихильність 96 мільйонів клієнтів та зі скромної 12 позиції в рейтингу страхових компаній світу перемістилася на першу.

«Потужність бренду — наш головний актив. Сьогодні ми можемо пишатися тим, що АХА – бренд номер один у страхуванні в світі. Окрім того, він третій — серед найдорожчих брендів Франції. Таке визнання прийшло до нас після 25 років наполегливої роботи», — заявив Голова Правління АХА Group Анрі де Кастр.

«Усього за 2 роки присутності бренду АХА на ринку України нам вдалося багато зробити та довести, що ми боротимемося за позиції лідера галузі. Зараз, ми працюємо не тільки над тим, щоби наш бренд впізнавали, але й над тим, щоби йому віддавали перевагу. Для цього компаніям АХА Group в Україні необхідно продовжувати вдосконалювати бізнес-процеси та підвищувати якість клієнтського сервісу та продуктів», — заявив Філіп Вотле, Голова Правління АХА в Україні.

Історія бренду АХА пояснює успішність усієї бізнес-моделі компанії, оскільки бренд є невід’ємною частиною корпоративної місії Групи, її цінностей, бачення та, зрештою, і глобальної стратегії АХА.

AXA Group (Франція) – це світовий лідер в сфері фінансового захисту. АХА Group здійснює свою діяльність по всьому світу з найбільшою концентрацією діяльності в Європі, Північній Америці та Азіатсько-Тихоокеанському регіоні. У 2009 році доходи групи склали 90,1 мільярд євро та 3,5 мільярди євро скорегованого прибутку. Станом на 13 грудні, 2009 року в управлінні AXA було зосереджено 1,015 мільярдів євро активів.