АХА підтверджує позицію страхового бренду № 1 у світі

18.10.2010

Днями всесвітньо відоме маркетингове агентство Interbrand опублікувало Рейтинг глобальних брендів 2010 року. Як і минулого року, Група АХА визнана страховим брендом № 1 у світі, значно випередивши найближчого конкурента - страхову компанію Allianz.

Узагальному рейтингу 100 найдорожчих брендів Група АХА зайняла 56 позицію в світі (вартість бренду 6694 млн. дол США) і 3-ю серед глобальних французьких брендів, після Vuitton і L'Oreal.

У цьому році АХА зробила вдалі інвестиції в нове позиціонування бренду - «змінюємо / стандарти» - заявивши про свій намір вести бізнес відповідально і вибудовувати відносини довіри з клієнтами, акціонерами та співробітниками. Крім того, компанія значно покращила свої позиції в питаннях соціальної відповідальності.

Під час офіційної презентації рейтингу, Директор агентства Interbrand зазначив, що АХА може пишатися «зразковим бренд-менеджментом».
Нагадаємо, що в України Група АХА представлена двома компаніями: «АХА Страхування» та «АХА Україна».

AXA Group-світовий лідер у сфері фінансового захисту. АХА Group здійснює діяльність по всьому світу з найбільшою концентрацією активності в Європі, Північній Америці та Азійсько-тихоокеанському регіоні. У 2009 році доходи Групи склали 90,1 млрд. євро та 3,5 млрд. євро скоригованого прибутку. Станом на 13 грудня 2009 року в управлінні АХА було зосереджено 1 015 мільярдів євро активів.

АХА в Україні - лідер страхового ринку України. Приріст премій АХА в Україну в першому кварталі 2010 року склав 31%. Станом на 1 квітня 2010 року в управлінні компаній групи АХА в Україні зосереджено близько 820 млн. грн. активів.