АХА в Україні завершує процес злиття

31.03.2011

1 квітня 2011 року юридичні особи– страхові компанії «АХА Україна» та «АХА Страхування» - стануть однією компанією. АХА в Україні об’єднається під одним юридичним іменем – СК «АХА Страхування».

1 квітня буде підписано  передавальний акт, за яким  все майно, права та зобов'язання АТ «СК «АХА Україна» перейдуть до його правонаступника - АТ «СК «АХА Страхування». Цієї ж дати всі активи АТ «СК «АХА Україна» будуть передані до АТ «СК «АХА Страхування».

Усі домовленості та договори, укладені до моменту злиття СК «АХА Україна» та СК «АХА Страхування», продовжать свою дію та не потребуватимуть перепідписання.  Страхові премії за договорами страхування прийматимуться на поточні рахунки СК «АХА Страхування», вона ж здійснюватиме всі страхові виплати клієнтам.

«Цей крок є логічним завершенням наших зусиль із синхронізації роботи всіх бізнес-процесів. Остаточне злиття повинно спросити юридичну та податкову діяльність компанії, особливо у сфері отримання ліцензій, управління податками та звітності. Це дозволить нам стати більш ефективними та зменшить адміністративні витрати», - прокоментував Голова Правління СК «АХА Страхування» Філіп Вотле.

Нагадаємо, що об’єднання операційної діяльності (IT, HR, фінансів, та маркетингу) двох компаній під єдиним управлінням відбулося ще у 2008 році. У 2009 об’єдналися вертикалі продажів та врегулювання збитків. Тепер, об’єднуючись під єдиним брендом, «АХА Страхування» продовжить працювати над тим, щоби зробити страхування ще більш надійним і доступним, та стати компанією, якій віддають перевагу на ринку.