Страхова компанія «АХА Страхування» - найпрофесійніша страхова компанія за версією газети «Бізнес»

26.04.2012

24 квітня 2012 в Концерт-холі FreeДом пройшла церемонія нагородження переможців 14-го щорічного Фінансового рейтингу газети БІЗНЕС. Страхова компанія «АХА Cтрахування» посіла перше місце і була визнана найбільш професійною страховою компанією України.

Переможців у 6-ти номінаціях («Банкір року», «Найбільш професійний банк», «Особистість страхового ринку», «Найпрофесійніша страхова компанія», «Особистість фондового ринку», «Найпрофесійніша фондова компанія») традиційно визначали за результатами голосування, в якому взяли участь найбільш авторитетні керівники та фахівці фінансових компаній країни.

«Ми дуже раді отримати ще одне визнання професіоналізму АХА, особливо від колег з фінансового ринку. АХА ставить професіоналізм в роботі понад усе, в першу чергу це стосується всіх наших внутрішніх процесів, якості сервісу та комунікацій з клієнтами. Все це дозволяє компанії досягати прибуткового зростання в непростих умовах ринку», - прокоментував Голова Правління страхової компанії «АХА Страхування» Філіп Вотле.

На церемонії були присутні топ-менеджери найбільших банків, страхових та інвестиційних компаній, фондових бірж, а також представники Нацбанку, Нацфінуслуг і НКЦП.

Диплом найпрофесійнішої страхової компанії