Тиждень корпоративної відповідальності

11.06.2012

В рамках Тижня корпоративної відповідальності, яка проходить у всіх компаніях Групи АХА з 11 по 15 червня, пропонуємо Вам пройти он-лайн курс по безпечному керуванню.

Курс тривалістю 15 хвилин повністю переведений на російську мову і зручний у використанні.
Він допоможе Вам оцінити, наскільки небезпечний Ваш стиль водіння, дасть багато корисних порад та інформації про те, як вести себе за кермом  при різних погодних умовах і освітленості, як боротися з втомою і втратою пильності, як протистояти агресивним водіям і самому не стати небезпечним для оточуючих водієм.
Курс включає в себе наступні блоки:

• Будьте обережні - Ви дізнаєтесь, як висока швидкість, стан дороги, аварії, час реакції і агресивне водіння впливають на безпеку за кермом
  • Будьте уважні - Ви дізнаєтесь, як уникнути втрати пильності і появи втоми, які знижують реакцію водія під час керування автомобілем.
  • Еко-водіння - Ви дізнаєтесь, як зекономити паливо та зменшити негативний вплив на навколишнє середовище.

Наскільки небезпечний Ваш стиль водіння? Пройдіть курс і дізнайтеся, як уникнути типових аварійних ситуацій.

Щоб пройти курс:

* При введенні логіна і пароля зверніть увагу на те, щоб справа і зліва від символів не залишалося пропусків. Рекомендовано не копіювати його, а вводити вручну з дотриманням регістру (великі-маленькі букви).
Аварії зі смертельним результатом - один з головних джерел витрат страхових компаній. Організація Об'єднаних Націй назвала забезпечення безпечного дорожнього руху однією з головних завдань десятиліття. Щорічно на дорогах гине 1,3 мільйона людей.
Щоб скоротити ризик стати черговою жертвою аварії - пройдіть цей он-лайн курс і застосовуйте в життя ті знання, які почерпнете з нього.