04.10.2012

У жовтні один із лідерів страхового ринку України компанія «АХА Страхування» запропонувала нову пропозицію «АХА/Бізнес». Пропозиція розрахована на клієнтів Укрсиббанку – власників малого та середнього бізнесу, та є комплексною.

Окрім класичних програм, таких як страхування нерухомості, обладнання, техніки, «АХА/Бізнес» також містить у собі страхування у разі перерви господарської діяльності підприємства. Ексклюзивність програми полягає у тому, що «АХА Страхування» бере на себе обов’язки компенсувати витрати на заробітну плату співробітникам, а також виплату процентів по кредиту. Така пропозиція під силу лише надійній та стабільній компанії.
«АХА - найбільша страхова компанія Європи і вже четвертий рік поспіль страховий бренд №1 у світі. Заслужити довіру більше ніж 100 млн клієнтів можна тільки завдяки неухильному виконанню взятих на себе зобов'язань і високій якості сервісу. Саме ці принципи лежать в основі діяльності компаній Групи АХА в усьому світі, включаючи Україну», - прокоментував Голова Правління СК «АХА Страхування» Філіп Вотле.
За підсумками першого півріччя 2012 року СК «АХА Страхування» посіла 1-ше місце в Україні по збору чистих страхових платежів, а також 1-ше місце по збору страхових платежів по КАСКО (за даними журналу TOP Insurance).

Клієнти обирають «АХА Страхування» тому, що страхові продукти АХА враховують їх потреби та побажання. Наприклад, поліс автострахування «Все включено» від АХА включає в себе необмежений набір усіх ризиків. Це дуже зручно для клієнта, оскільки неможливо передбачити, що може трапитися з автомобілем на дорозі чи, навіть, на парковці, що охороняється. Отже, придбання поліса з покриттям лише невеликої кількості ризиків не гарантує надійного захисту від непередбачуваних витрат.

Поліс АХА також відшкодовує витрати на евакуацію пошкодженого внаслідок страхового випадку авто з місця ДТП до місця зберігання або ремонту на території України.

Крім того, АХА пропонує своїм клієнтам завершений страховий продукт. Наприклад, купивши поліс Автоцивілки (ОСЦПВ) клієнти АХА отримують картку «Автокард Плюс». На час дії поліса страхування картка надає можливість безкоштовного виклику евакуатора, доставки палива і організації дрібного ремонту на дорозі, а також дає знижку на ремонт автомобіля на СТО, не пов'язаний із настанням страхового випадку. Тобто разом із полісом Автоцивілки клієнт отримує низку додаткових послуг саме для себе, а не тільки виплату постраждалим з його вини третім особам.

Завантажити прес реліз Нова пропозиція «АХА/Бізнес» від одного з лідерів страхового ринку України СК «АХА Страхування».