АХА Страхування запустила веб-портал для своїх клієнтів

28.07.2015

У липні 2015 року СК «АХА Страхування» в рамках програми Digital Transformation запустила портал для клієнтів, який отримав назву MyAXA

Клієнти АХА за допомогою веб-порталу зможуть цілодобово, просто і в будь-якій точці світу, де є інтернет, отримати всю необхідну інформацію про свої договори страхування, повідомити про настання страхової події, простежити стадію врегулювання збитків і багато іншого.

Портал адаптований для комфортної роботи на мобільних пристроях (смартфони та планшети на базі iOS та Android), дозволяє додавати до повідомлення про настання нової події, до вже заявленої події фотографії, зроблені вбудованою камерою мобільного пристрою. Для більш легкого доступу до порталу клієнт також може додати закладку https://myaxa.axa-ukraine.com/client/login на домашній екран свого пристрою.

«З 2013 року кількість клієнтів, які залишили свої заявки на покупку полісів КАСКО та ОСАГО в інтернеті, зросла вдвічі - з 5,7 тис. у 2013 році до 11,5 тис. в 2014 році. В цілому, ми бачимо зростаючий попит українців на онлайн послуги. Враховуючи потреби наших клієнтів, сучасний ритм життя та мінливу середу, АХА активно інвестує в розвиток онлайн сервісів», - коментує Максим Межебицький віце-президент СК «АХА Страхування». - Окрім продажу страхових продуктів в інтернеті страховики в європейських країнах пропонують клієнтам інші додаткові онлайн послуги - управління договорами, відстеження статусу врегулювання справи та багато інших опцій. СК «АХА Страхування» стала першою на українському ринку, хто надав своєму клієнтові такі можливості в рамках нашого веб-порталу MyAXA».

У наступному році в компанії заплановано доповнити веб-портал новими сервісами, зокрема надати клієнту можливість самостійно вибирати СТО, відслідковувати процес ремонту автомобіля, додати механізми управління договорами, платежами та інші функції.

«Запуск клієнтського веб-порталу - інновація, яка не тільки допоможе нашому клієнтові швидко отримувати необхідну інформацію. Ми впевнені, що це наш черговий внесок у розвиток українського страхового ринку в цілому, зокрема його діджитал напрямку», - додає Максим Межебицький.