АХА - страховий бренд №1 у світі

06.11.2015

Згідно з результатами міжнародного рейтингового агентства Interbrand AXA визнана страховим брендом №1 у світі, а його вартість зросла на 14%.

Рейтинг Best Global Brands складається щорічно і є найбільш впливовим списком глобальних брендів, в якому оцінюються рейтинги брендів, а також зміни їх позицій по багатьом параметрам.

Цього року Рейтинг Best Global Brands групи Interbrand в черговий раз підтвердив силу і лідерські позиції бренду АХА, присвоївши йому 48-у позицію серед найкращих глобальних брендів (АХА піднялася за рік ще на 5 пунктів вгору і випередила такі бренди як Nissan, Gucci, Danonе, Nestle, Siemens, Porsсhe та інші). АХА також посіла 4-е місце після Louis Vuitton, Hermes, Loreal серед найкращих французьких брендів з усіх галузей і 7-й рік поспіль визнана страховим брендом №1 у світі, показавши приріст вартості бренду +14%. На даний момент бренд АХА оцінюється в 9,3 млрд доларів США.

«Наша місія полягає в захисті клієнтів, ми хочемо зробити наш досвід у страхуванні та управлінні активами доступним для них в будь-який час і в будь-якому місці. Бренд АХА передає нашу місію, цінності і корпоративну культуру по всьому світу: через наші мережі дистрибуції, перебуваючи всередині смартфонів наших клієнтів, в університетських містечках, де ми набираємо наші майбутні таланти!», - прокоментувала Веронік Вейл, директор з операційної діяльності та член Керуючого комітету AXA Group.

Тільки за останні місяці АХА розширила свою присутність в Азії, Латинській Америці та Африці; прискорила digital трансформацію; розширила свою присутність в соціальних мережах, уклавши партнерські угоди з Facebook і LinkedIn; закріпила бренд АХА в просторі мобільних пристроїв, запустивши додаток «Моя АХА» та інші. До нових партнерств слід також віднести початок співпраці з BlaBlaCar, європейським лідером по спільному використанню автомобілів, та Endeavor, недержавною організацією, яка допомагає підприємцям у країнах, що розвиваються.

«Ми дуже пишаємося тим, що бренд АХА визнаний страховим брендом №1 у світі 7-й рік поспіль і увійшов до 50 найкращих світових брендів до нашого 30-річчя. Бренд АХА для нас - це більше, ніж логотип. Він поєднує в собі наші місію, цінності, корпоративну відповідальність, історію, все, що ми відчуваємо і робимо по всьому світу щодня, - поділився Філіп Вотле, Голова Правління СК «АХА Страхування». - В даний час частина українських страхових компаній позбулася ліцензій, деякі не виконують свої зобов'язання. Як наслідок, українці стали дуже вибагливі при виборі страхового партнера. Вони шукають надійну компанію, віддаючи перевагу представникам міжнародних груп. Визнання бренду АХА у світі є для наших клієнтів хорошим підтвердженням нашої сили та лідерства не тільки в Україні, але й в усьому світі».

За останні 2 роки АХА піднялася на 11 пунктів вгору в рейтингу та підвищила вартість бренду на 30%.

Група АХА (Франція) - світовий лідер у сфері страхування та управління активами. Сьомий рік поспіль АХА є страховим брендом № 1 у світі. У 2014 році АХА визнана Найкращим зеленим страховим брендом світу. Понад 157 000 співробітників щодня обслуговують 103 мільйони клієнтів у 59 країнах світу. У 2014 році дохід Групи АХА склав 92 млрд євро. Станом на 31 грудня 2014 року в управлінні компанії налічувалося 1,277 трлн євро активів.
Високі фінансові рейтинги (2014): Standard & Poor's (А +, Positive), Moody's (Aa3, Stable), Fitch (AA-, Stable).

СК «АХА Страхування» належить Групі АХА (Франція) та представлена на українському страховому ринку з 2007 року. В компанії працює близько 1 000 співробітників та 2 800 агентів по всій Україні. Сьогодні в Україні компанії довіряє більше півмільйона клієнтів.

1-е місце в номінації «Найкращий автостраховик» (за підсумками «Фінансового Оскара. Осінь -2015» газети Бізнес)
1-е місце в номінації «Корпоративна безпека» (за підсумками «Фінансового Оскара. Осінь -2015» газети Бізнес)
«Найпрофесійніша страхова компанія» за результатами 2014 року (рейтинг газети «Бізнес», 2015).
У 2015 році СК « АХА Страхування» стала Лідером Національної Премії Insurance TOP в номінації «Автострахування».
«Особистість страхового ринку», 2-е місце було присвоєно голові правління СК «АХА Страхування» Філіпу Вотле (рейтинг газети «Бізнес», 2015).

За результатами 6 місяців 2015 року «АХА Страхування» займає 1-е місце в Україні за зібраними страховими преміями по КАСКО, 1-е місце за обсягом страхових виплат по КАСКО (за даними журналу Insurance TOP). Станом на 30 червня 2015 обсяг високоліквідних активів становить 1,050 млрд грн.