Повідомлення від Філіпа Вотле, Голови Правління СК «АХА Страхування»

18.11.2015

Повідомлення від Філіпа Вотле, Голови Правління СК «АХА Страхування»

«13 листопада Париж був шокований серією терактів, які стали причиною загибелі, щонайменше, 132 чоловік і багатьох серйозно травмованих. Дуже складно знайти слова, щоб висловити нашу скорботу сім'ям потерпілих, нашу печаль за загиблими.

На превеликий жаль багато хто з наших колег у Франції втратили або отримали відомості про постраждалих від теракту знайомих, друзів і близьких. Всі наші думки і молитви зараз з ними - потерпілими, їх родичами та сім'ями.

Париж, Нью-Йорк, Україна, Сирія.. цей список можна продовжувати - скільки людей по всьому світу стають жертвами війни і терористичних атак. Сьогодні, як ніколи, світовій спільноті, представникам бізнесу всіх країн необхідно об'єднуватися і робити все, що ми можемо в межах нашого впливу для досягнення головної мети - запобігання проявам подібних випадків жорстокості в майбутньому. Адже наші головні цілі - це захист людей, запобігання ризиків і допомога в побудові безпечного суспільства у всіх країнах світу».