«АХА Страхування» виступила партнером Тижня безпеки дорожнього руху ООН

26.11.2015

З 9 по 15 листопада СК «АХА Страхування» виступила партнером щорічного Тижня безпеки дорожнього руху під егідою Організації Об'єднаних Націй.

Основною темою в 2015 році, визначеною ООН, стала безпека дітей на дорозі. Головною метою всіх заходів стало привернення уваги суспільства до проблеми дитячого травматизму і смертності на дорогах, а також поліпшення дорожньої безпеки.

Тиждень безпеки дорожнього руху ООН

Програма Тижня безпеки дорожнього руху включала як загальнонаціональні, так і регіональні масові заходи, конференції та круглі столи з питань медичного забезпечення безпеки дорожнього руху, майстер-класи з надання першої долікарської допомоги, уроки в школах за темою «Правила та безпека дорожнього руху», презентації дитячого одягу зі світловідбиваючими елементами, всесвітній день пам'яті жертв дорожньо-транспортних пригод та інші заходи.

«Ми вдячні організаторам за можливість стати частиною Тижня безпеки дорожнього руху. Тільки за 10 місяців 2015 року в Україні сталося 107 тис. 324 автоаварії. В результаті ДТП за цей період постраждали 3 тис. 258 дітей до 18 років і 173 дитини загинуло. Активності, спрямовані на скорочення травматизму на дорогах і запобігання ДТП, дуже важливі для населення, особливо для його майбутнього - дітей, - прокоментував Філіп Вотле, Голова Правління СК «АХА Страхування». - Наше головне завдання - допомогти побудувати сильне, безпечне і відповідальне суспільство, в якому люди будуть почувати себе захищеними».

Група АХА (Франція) - світовий лідер у сфері страхування та управління активами. Сьомий рік поспіль АХА є страховим брендом № 1 у світі. У 2014 році АХА визнана Найкращим зеленим страховим брендом світу. Понад 157 000 співробітників  щодня обслуговують 103 мільйони клієнтів у 59 країнах світу. У 2014 році дохід Групи АХА склав 92 млрд євро. Станом на 31 грудня 2014 року в управлінні компанії налічувалося 1,277 трлн євро активів.

Високі фінансові рейтинги (2014): Standard & Poor's (А +, Positive), Moody's  (Aa3, Stable), Fitch (AA-, Stable).

СК «АХА Страхування» належить Групі АХА (Франція) та представлена на українському страховому ринку з 2007 року. В компанії працює близько 1 000 співробітників та 2 800 агентів по всій Україні. Сьогодні в Україні компанії довіряє більше півмільйона клієнтів.

1-е місце в номінації «Найкращий автостраховик» (за підсумками «Фінансового Оскара. Осінь -2015» газети Бізнес)

1-е місце в номінації «Корпоративна безпека» (за підсумками «Фінансового Оскара. Осінь -2015» газети Бізнес)

«Найпрофесійніша страхова компанія» за результатами 2014 року (рейтинг газети «Бізнес», 2015).

У 2015 році СК « АХА Страхування» стала Лідером Національної Премії Insurance TOP в номінації «Автострахування».

«Особистість страхового ринку», 2-е місце було присвоєно голові правління СК «АХА Страхування» Філіпу Вотле (рейтинг газети «Бізнес», 2015).

За результатами 6 місяців 2015 року «АХА Страхування» займає 1-е місце в Україні за зібраними страховими преміями по КАСКО1-е місце за обсягом страхових виплат по КАСКО (за даними журналу Insurance TOP). Станом на 30 червня 2015 обсяг високоліквідних активів становить 1,050 млрд грн.