«АХА Страхування» увійшла до ТОП-20 кращих роботодавців України за версією видання «Бізнес»

27.04.2016

Журнал «Бізнес» представив результати дослідження «Кращі роботодавці України» в 2015 році.

Єдиною страховою компанією, яка увійшла в ТОП-20 найкращих роботодавців, стала компанія «АХА Страхування», зайнявши місця у трьох номінаціях: «Краща соціальна програма», «Краща стратегія на ринку HR», «Краща компанія космополіт».

«Бути серед кращих - завжди почесно, приємно, коли наша компанія помітна та цікава і співробітникам, і кандидатам. Для мене секрет нашого успіху у поєднанні традицій з інноваціями. Тільки компанія-лідер здатна дбати про сьогодення, виконувати та перевиконувати цілі у складній економічній і політичній ситуації, працювати на майбутнє, пропонувати та розробляти для клієнтів рішення, що відповідатимуть їхнім потребам та світу, що постійно змінюється. Відповідно і наша позиція у топ Кращих роботодавців України буде тільки зміцнюватися, як за рахунок стабільності, конкурентного компенсаційного пакету, так і за рахунок можливостей для зростання та розвитку, які АХА буде продовжувати надавати співробітникам», - прокоментувала Ганна Підгорна, HR Директор регіону Центральної та Східної Європи АХА і Заступник Голови Правління АХА у Україні.

Правління компанії високо оцінює результати, які стали можливими завдяки злагодженій роботі всієї команди. «Ми віримо, що сильна сторона АХА в Україні - це її люди. Ми намагаємося бути гнучкими та інноваційними, не просто йти у ногу з часом, а розвивати і створювати нові напрямки у галузі», - прокоментував Андрій Перетяжко, перший віце-президент СК «АХА Страхування».

Потрапити в номінацію «Найкраща соціальна програма» для компанії «АХА Страхування» дуже важливо, адже протягом 8 років компанія активно бере участь в соціальних ініціативах, що проводяться як Групою АХА, так і співробітниками АХА в Україні. На постійній основі в компанії діє програма допомоги дитячим будинкам АХА Hearts, співробітники регулярно беруть участь в заходах з благоустрою територій в містах, де представлена компанія.

Дослідження "Кращі роботодавці України» - це зовнішня оцінка роботи підприємств в управлінні кадровим ресурсом. До складу експертної ради, яка визначила ТОП-20 компаній у 8 номінаціях, увійшли керівники найбільших рекрутингових компаній та експерти в галузі управління людськими ресурсами. Отримана оцінка (від 1 до 10 балів) враховувала для ряду номінацій такі критерії, як зарплата і соціальний пакет, можливість кар'єрного росту, приємна робоча атмосфера, гарантія довгострокової зайнятості, дотримання балансу між роботою та особистим життям, успішність компанії, цікавий функціонал, можливість пройти навчання, стажування або тренінги, сильний менеджмент, застосування політики соціальної відповідальності.

Група АХА (Франція) - світовий лідер у сфері страхування та управління активами. Сьомий рік поспіль АХА є страховим брендом № 1 у світі. У 2016 році АХА була визнана страховою компанією №1 у світі за розміром небанківських активів. Понад 161 000 співробітників щодня обслуговують 103 мільйони клієнтів у 59 країнах світу. У 2015 році дохід Групи АХА склав 99 млрд євро. Станом на 31 грудня 2015 року в управлінні компанії налічувалося 1,363 трлн євро активів.
Високі фінансові рейтинги (2014): Standard & Poor's (А +, Positive), Moody's (Aa3, Stable), Fitch (AA-, Stable).

СК «АХА Страхування» належить Групі АХА (Франція) та представлена на українському страховому ринку з 2007 року. В компанії працює близько 800 співробітників та 2 800 агентів по всій Україні. Сьогодні в Україні компанії довіряє більше півмільйона клієнтів.

1-е місце в номінації «Найкращий автостраховик» (за підсумками «Фінансового Оскара. Осінь -2015» газети Бізнес)
1-е місце в номінації «Корпоративна безпека» (за підсумками «Фінансового Оскара. Осінь -2015» газети Бізнес)
«Найпрофесійніша страхова компанія» за результатами 2014 року (рейтинг газети «Бізнес», 2015).
У 2015 році СК « АХА Страхування» стала Лідером Національної Премії Insurance TOP в номінації «Автострахування».
«Особистість страхового ринку», 2-е місце було присвоєно голові правління СК «АХА Страхування» Філіпу Вотле (рейтинг газети «Бізнес», 2015).
«АХА Страхування» входить в ТОП-100 найбільших платників податку на прибуток України (рейтинг газети «Бізнес», 2016)

За результатами 12 місяців 2015 року «АХА Страхування» займає 1-е місце в Україні за чистими преміями, страховими виплатами, зібраними страховими преміями по КАСКО, 1-е місце за обсягом страхових виплат по КАСКО (за даними журналу Insurance TOP). Станом на 31 грудня 2015 обсяг високоліквідних активів становить 938,5 млн грн.