Клієнти СК «АХА Страхування» тепер можуть вносити чергові платежі онлайн

15.08.2016

15 серпня 2016 року «АХА Страхування», дочірня компанія французької АХА Group, оголосила про можливість оплати чергових платежів за договором КАСКО онлайн.

СК «АХА Страхування» підтримує обрану АХА Group стратегію з розвитку діджитал напрямку. В її рамках страховик також активно розвиває онлайн сервіси. Тепер у клієнтів АХА з'явилася нова зручна можливість вносити черговий платіж за договором КАСКО онлайн, використовуючи платіжні системи: portmone.com, iPay.ua, EasyPay.

Таким чином, страхувальник отримує ряд додаткових переваг: цілодобова можливість швидкої оплати через інтернет без обов'язкової реєстрації, зарахування платежів протягом декількох хвилин, оперативне отримання квитанцій за здійснені платежі. Оплати можна здійснювати як зі стаціонарного комп'ютера, так і з мобільних пристроїв незалежно від місця розташування.

«Ми рухаємося вперед разом з нашим клієнтом, діяльність якого переходить все більше в онлайн. Спілкування, пошук інформації, покупки, мобільні додатки, які допомагають планувати подорожі, замовляти квитки, дають нам цінну інформацію - без цього вже складно уявити життя сучасної людини, - розповідає Філіп Вотле, голова правління СК «АХА Страхування». - Ми динамічно розвиваємося і вкладаємо значні ресурси в нові технології. У 2015 році компанія запустила продукти з онлайн активацією, клієнтський портал, провела перший етап редизайну сайту, запропонувала можливість дистанційного продовження договорів КАСКО. У 2016 році ми першими в Україні запустили послугу «розумного страхування» з використанням телематичних пристроїв, яка дає можливість економити на страхуванні в залежності від того, наскільки обережний та безпечний стиль управління автомобілем. Сьогодні ж ми запропонували нашому клієнтові можливість внесення чергових платежів через добре відомі українцю платіжні системи - швидко, зручно, в будь-який час і в будь-якому місці, де є інтернет».

Нагадаємо, що раніше АХА Group заявила про початок партнерства з компанією Alibaba - найбільшим рітейлером в галузі електронної комерції. Розвиток інтернет технологій стимулює бізнес йти за новим курсом, коли кордони між різними сферами, офлайн і онлайн каналами все частіше стираються, а глобальні компанії різних сегментів об'єднуються, щоб зробити товари і послуги ще зручнішими та доступнішими для клієнтів.

Група АХА (Франція) - світовий лідер у сфері страхування та управління активами. Сьомий рік поспіль АХА є страховим брендом № 1 у світі. У 2016 році АХА була визнана страховою компанією №1 у світі за розміром небанківських активів. Понад 166 000 співробітників щодня обслуговують 103 мільйони клієнтів у 64 країнах світу. У 2015 році дохід Групи АХА склав 99 млрд євро. Станом на 31 грудня 2015 року в управлінні компанії налічувалося 1,363 трлн євро активів.
Високі фінансові рейтинги (2016): Moody's (Aa3, Stable), Fitch (AA-, Stable), Standard & Poor's (А +, Positive, 2015).

СК «АХА Страхування» належить Групі АХА (Франція) та представлена на українському страховому ринку з 2007 року. В компанії працює близько 800 співробітників та 2 800 агентів по всій Україні. Сьогодні в Україні компанії довіряє більше півмільйона клієнтів.

1-е місце в номінації «Автостраховик року» (за підсумками «Фінансового Оскара» газети Бізнес, 2016)
«Особистість страхового ринку», 1-е місце було присвоєно першому віце-президенту СК «АХА Страхування» Андрію Перетяжко (рейтинг газети «Бізнес», 2016).
«АХА Страхування» входить в ТОП-100 найбільших платників податку на прибуток України (рейтинг газети «Бізнес», 2016)
1-е місце в номінації «Корпоративна безпека» (за підсумками «Фінансового Оскара. Осінь -2015» газети Бізнес)
«Найпрофесійніша страхова компанія» за результатами 2015 року (рейтинг газети «Бізнес», 2016).
У 2015 році СК « АХА Страхування» стала Лідером Національної Премії Insurance TOP в номінації «Автострахування».

За результатами 12 місяців 2015 року «АХА Страхування» займає 1-е місце в Україні за чистими преміями, страховими виплатами, зібраними страховими преміями по КАСКО, 1-е місце за обсягом страхових виплат по КАСКО (за даними журналу Insurance TOP). Станом на 31 грудня 2015 обсяг високоліквідних активів становить 938,5 млн грн.