Якість сервісу – головний напрямок «АХА Страхування»

24.07.2014

У зв’язку з поточною неспокійною ситуацією за останні місяці побільшало звернень клієнтів «АХА Страхування» у Донецькій та Луганській областях.

Незважаючи на наявність в договорах страхування (а саме, КАСКО) підстав для відмови, АХА компенсує збитки індивідуальним клієнтам, пов’язані з вилученням озброєними людьми транспортних засобів у зоні проведення АТО.

Такий порядок врегулювання передбачає узгодження з клієнтом певного періоду очікування, протягом якого автомобіль може буди знайдено та повернено чинному власнику (такі прецеденти мають місце). У цьому випадку, АХА компенсує витрати на відновлення авто. У разі, якщо автомобіль не знайдено, клієнт отримує повну компенсацію.

Порядок компромісного врегулювання передбачає також відправлення кожному клієнту первинного повідомлення щодо наявності підстав для відмови, після чого обставини кожної заявленої події детально аналізуються з метою мінімізації ризику шахрайства. У разі відсутності його ознак, клієнту пропонується компромісна виплата.

Перші виплати в порядку компромісу вже здійснено на користь клієнтів, які першими постраждали від терористів.

Так, за останні три місяці (з квітня по червень) поточного року компанія відшкодувала 3,5 мільйона гривень за страховими випадками в зоні проведення АТО (Донецькій та Луганській областях).

17 червня 2014 року «АХА Страхування» здійснила виплату на суму 1 млн. 67 тис. грн. за договором КАСКО за Land Rover, який було викрадено у Донецьку. 16 травня клієнту з Донецька було виплачено страхове відшкодування у розмірі 840 тис. грн. А у квітні викрадений BMW X5 коштував компанії 632 тис. грн.

З початку року клієнти АХА отримали страхові виплати на суму понад 178 мільйонів гривень. Компанія, головним стратегічним напрямком якої є ЯКІСТЬ СЕРВІСУ, відшкодовує своїм клієнтам понад 1 млн. грн. щодня. При цьому, за результатами дослідження 93% клієнтів АХА задоволені якістю сервісу компанії.

АХА Group (Франція) - світовий лідер у сфері страхування та управління активами. П’ятий рік поспіль АХА є страховим брендом № 1 у світі. Понад 157 000 співробітників щодня обслуговують 102 мільйони клієнтів в 56 країнах світу. У 2013 році дохід Групи АХА склав 91,2 млрд. євро. Станом на 31 грудня 2013 року в управлінні компанії налічувалося 1,114 трлн. євро активів.

Страхова компанія «АХА Страхування» належить АХА Group та представлена на українському страховому ринку з 2007 року. В компанії працює більше 1 000 співробітників та 2 300 агентів по всій Україні. Сьогодні в Україні компанії довіряє більше півмільйона клієнтів.

За підсумками 12 місяців 2013 року СК «АХА Страхування» займає 1-е місце в Україні за збором страхових премій по КАСКО, 1-е місце за обсягом страхових виплат, а також 1-е місце за страхуванням фізичних осіб (за даними журналу Insurance TOP). Станом на 31 грудня 2013 року обсяг високоліквідних активів становить 730 млн. грн.