«АХА Страхування» виплатила 357 тис. грн. за Audi Q5

12.06.2014

23 травня 2014 року «АХА Страхування» виплатила страхове відшкодування на суму 357 тис. грн. за договором КАСКО.

Страховий випадок стався у Дніпропетровській області наприкінці квітня. Невідомі зробили підпал Audi Q5, який було припарковано біля будинку. Автомобіль був застрахований за програмою КАСКО «Все включено», тобто страхування від усіх ризиків. Крім традиційних ризиків: викрадення, збиток внаслідок ДТП, збитки внаслідок стихійних лих, пожежі, протиправних дій третіх осіб, АХА відшкодовує збитки, спричинені внаслідок зовнішнього фізичного впливу інших випадкових подій. Поліс АХА також покриває витрати на евакуацію пошкодженого внаслідок страхового випадку авто з місця ДТП до місця зберігання або ремонту на території України.

Крім традиційних ризиків: викрадення, збиток внаслідок ДТП, збитки внаслідок стихійних лих, пожежі, протиправних дій третіх осіб, АХА відшкодовує збитки, спричинені внаслідок зовнішнього фізичного впливу інших випадкових подій. Страховка АХА також покриває витрати на евакуацію пошкодженого внаслідок страхового випадку авто з місця ДТП до місця зберігання або ремонту на території України.

Компанія розробила лінійку продуктів КАСКО під різні потреби власників авто.

Для тих клієнтів, що мають автомобіль, строком експлуатації до 3-х років, але не мають фінансової можливості застрахувати його від усіх ризиків, створено продукт КАСКО «Лайт». Ця програма покриває тільки основні ризики - ДТП з другим учасником, викрадення, а також пошкодження вітрового скла. Перевагою КАСКО «Лайт» є його вартість. В залежності від опцій, пропонується тариф від 2% до 3,5%.

Для клієнтів, автомобіль яких старше п’яти років, AXA пропонує поліс КАСКО «5+». Це ідеальний продукт для власників ненових та недорогих авто, оскільки перевагами КАСКО «5+» є покриття тільки найбільш розповсюджених ризиків (викрадення, повна втрата, ДТП, пошкодження вітрового скла), якісні умови страхового покриття та обслуговування за дуже вигідну ціну (всього 2% від вартості авто).

«AXA Страхування» надає можливість обирати клієнтам саме той страховий продукт, який їм необхідно та який повністю відповідає їх потребам та фінансовим можливостям. При цьому, незалежно від типу обраного полісу, клієнти незмінно отримують якісні умови покриття, обслуговування та високу швидкість виплат.

AXA Group (Франція) - світовий лідер у сфері страхування та управління активами. П’ятий рік поспіль АХА є страховим брендом № 1 у світі. Понад 157 000 співробітників щодня обслуговують 102 мільйони клієнтів в 56 країнах світу. У 2013 році дохід Групи АХА склав 91,2 млрд. євро. Станом на 31 грудня 2013 року в управлінні компанії налічувалося 1,114 трлн. євро активів.

Страхова компанія «АХА Страхування» належить Групі AXA (Франція), представлена на українському страховому ринку з 2007 року. В компанії працює більше 1 000 співробітників та 2 300 агентів по всій Україні. Сьогодні в Україні компанії довіряє більше півмільйона клієнтів.

За підсумками 12 місяців 2013 року страхова компанія «AXA Страхування» займає 1-е місце в Україні за збором страхових премій по КАСКО, 1-е місце за обсягом страхових виплат, а також 1-е місце за страхуванням фізичних осіб (за даними журналу Insurance ТОР). Станом на 31 грудня 2013 року обсяг високоліквідних активів становить 730 млн. грн.