Бренду AXA виповнилося 30 років

19.02.2015

30 років тому 13 лютого 1985 року Всесвітня організація інтелектуальної власності зареєструвала нову торгівельну марку, таким чином народився бренд АХА.

Історія компанії починається ще з 1817 року, але бренд AXA з'явився офіційно в 1985 році. Після періоду злиттів та поглинань, Клод Бебер вирішив створити єдиний бренд:

AXA - 30 років

«З самого початку моєю метою було перетворити нашу молоду організацію в справжню сильну міжнародну групу. Така група потребувала підтримки глобального бренду - ми повинні були зробити так, щоб наші філіали відчували свою приналежність до єдиного цілого, прогрес якого можливий тільки завдяки сильним підрозділам. Я дійсно вважав, що один загальний бренд буде забезпечувати цю єдність і тим самим стане джерелом синергії та влади».

Шостий рік поспіль AXA визнана глобальним страховим брендом номер один за версією міжнародного рейтингового агентства Interbrand. Даний результат в черговий раз став підтвердженням сили глобального бренду АХА.

«Ми пишаємося успіхами нашого бренду. Вони відображають довіру наших клієнтів. Ця підтримка - величезна сила в нашому прагненні стати еталоном на ринках, що розвиваються, щоб допомогти і підтримати наші партнерські відносини, залучити найталановитіших людей по всьому світу», - додає Веронік Вейл, директор з операційної діяльності AXA Group.

Продовжуючи тенденцію останніх 30 років, бренд AXA далі модернізується для ще кращого обслуговування своїх клієнтів.

Група АХА (Франція) - світовий лідер у сфері страхування та управління активами. Шостий рік поспіль АХА є страховим брендом № 1 у світі. Понад 157 000 співробітників щодня обслуговують 102 мільйони клієнтів в 56 країнах світу. У 2013 році дохід Групи АХА склав 91,2 млрд євро. Станом на 31 грудня 2013 року в управлінні компанії налічувалося 1,114 трлн євро активів.

Страхова компанія «АХА Страхування» належить Групі AXA (Франція) та представлена на українському страховому ринку з 2007 року. В компанії працює більше 1 000 співробітників та 2 300 агентів по всій Україні. Сьогодні в Україні компанії довіряє більше півмільйона клієнтів.

У 2014 році «АХА Страхування» посіла лідерську позицію в рейтингу надійності страховиків за версією Forbes.

За результатами 9 місяців 2014 року страхова компанія «АХА Страхування» займає 1-е місце в Україні за збором страхових премій по КАСКО, 1-е місце за валовими страховими преміями, 1-е місце за чистими страховими преміями, 1-е місце за обсягом страхових виплат (за даними журналу Insurance ТОР). Станом на 31 грудня 2013 року обсяг високоліквідних активів становить 730 млн грн.