За підсумками 2012 року «АХА Страхування» демонструє високі фінансові результати

19.02.2013

Страхова компанія «АХА Страхування» підбила підсумки діяльності за 12 місяців 2012 року та продемонструвала високі фінансові результати.

Так, слідуючи стратегії прибуткового зростання, обсяг чистого прибутку компанії за 2012 рік склав 834 тис. грн.

При цьому, загальний обсяг премій виріс на 8% і склав 786,919 млн. грн. Разом з тим на 13% зросла і кількість укладених договорів, досягнувши 587 тис. 843 шт.

Значно, зросли премії по основних продуктах «АХА Страхування»: на 27% по ОСЦПВ до 110,703 млн. грн. і на 11% по КАСКО - до 505,132 млн. грн. (у порівнянні з 2011 роком). Обсяг премій з медичного страхування збільшився на 22%, склавши 28,399 млн. грн.

Станом на 31 грудня 2012 року обсяг активів страхової компанії «АХА Страхування» склав 886,013 млн. грн., а обсяг страхових резервів збільшився на 10,3% досягнувши 333,796 млн. грн.

«Наші результати 2012 року говорять самі за себе - уже третій рік поспіль компанія утримує лідерство на страховому ринку України по збору страхових платежів, страхових премій по КАСКО, а також за обсягом страхових виплат», - зазначив Голова Правління «АХА Страхування» Філіп Вотле. - «Підтримка високого рівня задоволеності клієнтів і висока якість сервісу - основні напрямки стратегії компанії у всьому світі і в Україні. І як результат - 93,6% клієнтів АХА задоволені рівнем обслуговування в компанії. Стратегія, прийнята 5 років тому, успішна і в 2013 році ми будемо продовжувати слідувати їй».

У 2012 році міжнародне агентство Interbrand вже четвертий рік поспіль визнало АХА Group страховим брендом № 1 у світі.