За результатами 2013 року «АХА Страхування» підтверджує своє лідерство на страховому ринку України (Insurance Top)

23.04.2014

За результатами 12 місяців 2013 року «АХА Страхування» є лідером на страховому ринку України згідно з рейтингом журналу Insurance TOP.
  • 1-е місце по страхуванню фізичних осіб:: 555,6 млн. грн. на 31.12.2013 (за даними журналу Insurance TOP)
  • 1-е місце за збором страхових платежів: 782,7 млн. грн. на 31.12.2013 (за даними журналу Insurance TOP)
  • 1-е місце за збором страхових платежів по КАСКО: 508,8 млн. грн. на 31.12.2013 (за даними журналу Insurance TOP)
  • 1-е місце за страховими виплатами: 380,1 млн. грн. на 31.12.2013 (за даними журналу Insurance TOP)

Лідерські позиції компанії підтверджено лідерством у страхуванні фізичних осіб, за збором страхових премій, за збором страхових премій КАСКО, а також лідерством за страховими виплатами, сукупний обсяг яких перевищив 380 млн. грн. КАСКО займає 65% в портфелі компанії і є її основним страховим продуктом. У 2013 році обсяг премій по КАСКО склав 508 млн. грн.

Андрій Іванович Перетяжко

«АХА вкотре довела, що стратегія «бути найкращою компанією для своїх клієнтів, партнерів, співробітників, акціонерів та суспільства» є успішною. Особливо важливо це зараз, у кризу. На досвіді кризи 2008-2009 років ми переконалися, що стратегія, що базується на стабільності та надійності, дозволяє нам досягати найвищих результатів навіть у такий несприятливий час», - заявив Перший Віце-президент СК «АХА Страхування» Перетяжко Андрій Іванович.

Одним із стратегічних пріоритетів компанії є якість сервісу. За результатами регулярного клієнтів в 2013 році рівень задоволеності якістю обслуговування в компанії складає 94%.

АХА Страхование - лидер класса "Автострахование"

ТОП страховых компаний Украины

Група AXA (Франція) - світовий лідер у сфері страхування та управління активами. П’ятий рік поспіль AXA є страховим брендом № 1 у світі. Понад 160 000 співробітників щодня обслуговують 102 мільйони клієнтів в 56 країнах світу. У 2013 році дохід Групи АХА склав 91,2 млрд. євро. Станом на 31 грудня 2013 року в управлінні компанії налічувалося 1,114 трлн. євро активів.

Страхова компанія «АХА Страхування» належить Групі AXA (Франція) та представлена на українському страховому ринку з 2007 року. В компанії працює більше 1 000 співробітників та 2 300 агентів по всій Україні. Сьогодні в Україні компанії довіряє більше півмільйона клієнтів. Станом на 31 грудня 2013 року обсяг високоліквідних активів становить 730 млн. грн.