AXA - страховий бренд №1 у світі

16.10.2014

6-й рік поспіль AXA стає першим страховим брендом у всьому світі, показуючи приріст вартості бренду +14%. AXA визнана також Найкращим Зеленим Брендом у страховій галузі в усьому світі.

Міжнародне рейтингове агентство Interbrand 6-й рік поспіль підтверджує силу і лідерські позиції бренду AXA у страховій галузі. В цілому, АХА зайняла 53 місце в рейтингу Найкращих глобальних брендів (випередивши такі бренди як Nestle, Nissan, Porsсhe та інші) і 5 місце в рейтингу Найкращих французьких брендів серед усіх галузей, при цьому вартість бренду зросла на 14% і становить 8 млрд. 120 млн. доларів США.

Особливо Interbrand були виділені деякі ключові досягнення АХА в 2014 році. Серед них: розвиток на нових територіях, інвестиції в технічні лабораторії (AXA Lab в Силіконовій долині) і стартапи, партнерство з провідними технічними компаніями (Facebook і LinkedIn) та університетами, а також різні ініціативи з корпоративної та соціальної відповідальності.

Згідно Interbrand: «AXA розумно адаптується до мінливого світу» для того, щоб «зміцнити свій зв'язок з клієнтами, як з боку бізнесу, так і з боку споживачів».

Більше того, Interbrand надав AXA статус Найкращого зеленого бренду в страховій галузі по всьому світу, зокрема, підкресливши вагому роль компанії в боротьбі із змінами клімату, а також скорочення ступеня впливу AXA на навколишнє середовище.

«Ми всі дуже пишаємося тим, що вже 6-й рік поспіль є провідним страховим брендом, а також одним зі 100 найкращих брендів світу серед усіх галузей. АХА - це стратегічний актив для залучення й утримання клієнтів, партнерів і персоналу по всьому світу. Сильні сторони нашого бренду - це талант розвитку на швидкозростаючих ринках і конкурентна перевага в діджиталізаціі бізнесу», - прокоментувала Веронік Вейл, директор з операційної діяльності AXA Group.

«Скрізь у всьому світі нашим щоденним завданням є забезпечення виконання зобов'язань нашого бренду - захищати клієнтів, надавати консультації по страхуванню і управлінню активами, постійно покращувати сервіс, бути сильним, надійним партнером, незважаючи на кризи, демонструвати найвищі етичні норми, позитивно впливати на суспільство, забезпечуючи навчання людей у сфері ризиків та їх запобігання», - додала Веронік Вейл.

Група AXA (Франція) - світовий лідер у сфері страхування та управління активами. Шостий рік поспіль AXA є страховим брендом № 1 у світі. Понад 157 000 співробітників щодня обслуговують 102 мільйони клієнтів в 56 країнах світу. У 2013 році дохід Групи АХА склав 91,2 млрд. євро. Станом на 31 грудня 2013 року в управлінні компанії налічувалося 1,114 трлн. євро активів.

Страхова компанія «AXA Страхування» належить Групі AXA (Франція) та представлена на українському страховому ринку з 2007 року. В компанії працює більше 1 000 співробітників та 2 300 агентів по всій Україні. Сьогодні в Україні компанії довіряє більше півмільйона клієнтів.

За підсумками 6 місяців 2014 року страхова компанія «АХА Страхування» займає 1-е місце в Україні за збором страхових премій по КАСКО, 1-е місце за чистими преміями, 1-е місце за обсягом страхових виплат, а також 1-е місце за страхуванням фізичних осіб (за даними журналу Insurance TOP). Станом на 31 грудня 2013 року обсяг високоліквідних активів становить 730 млн. грн.