«АХА Страхування» заплатила 280 тис. грн. за викрадений Land Cruiser

31.07.2014

17 липня поточного року «АХА Страхування» виплатила страхове відшкодування за договором КАСКО на суму 280 тис. грн.

Страховий випадок стався у травні 2014 року в Донецьку, де було викрадено припаркований біля будинку Toyota Land Cruiser.

Автомобіль був застрахований за програмою КАСКО «Все включено», тобто страхування від усіх ризиків. Це дуже зручно для клієнта, оскільки неможливо передбачити, що може статися з автомобілем на дорозі або навіть на стоянці, що охороняється. Придбання полісу з покриттям обмеженого переліку ризиків не гарантує надійного захисту від непередбачених витрат.

Це вже не перша виплата КАСКО в Донецьку. Раніше в червні АХА виплатила 1 млн. 67 тис. грн. за договором КАСКО за Land Rover, який був викрадений у Донецьку. У травні клієнту з Донецька було виплачено страхове відшкодування в розмірі 840 тис. грн. А в квітні викрадений BMW X5 коштував компанії 632 тис. грн.

З початку року клієнти АХА отримали страхові виплати на суму понад 178 мільйонів гривень. Компанія, основним стратегічним напрямком якої є ЯКІСТЬ СЕРВІСУ, виплачує своїм клієнтам понад 1 млн. грн. на день. При цьому, за результатами дослідження 93% клієнтів АХА задоволені якістю сервісу компанії.

Група АХА (Франція) - світовий лідер у сфері страхування та управління активами. П’ятий рік поспіль АХА є страховим брендом № 1 у світі. Понад 157 000 співробітників щодня обслуговують 102 мільйони клієнтів в 56 країнах світу. У 2013 році дохід Групи АХА склав 91,2 млрд. євро. Станом на 31 грудня 2013 року в управлінні компанії налічувалося 1,114 трлн. євро активів.

Страхова компанія «АХА Страхування» належить АХА Group та представлена на українському страховому ринку з 2007 року. В компанії працює більше 1 000 співробітників та 2 300 агентів по всій Україні. Сьогодні в Україні компанії довіряє більше півмільйона клієнтів.

За підсумками 12 місяців 2013 року страхова компанія «АХА Страхування» займає 1-е місце в Україні за збором страхових премій по КАСКО, 1-е місце за обсягом страхових виплат, а також 1-е місце за страхуванням фізичних осіб (за даними журналу Insurance ТОР). Станом на 31 грудня 2013 року обсяг високоліквідних активів становить 730 млн. грн.