«АХА Страхування» виплатила 512 тис. грн. за договором КАСКО

16.07.2014

23 червня 2014 року «АХА Страхування» виплатила страхове відшкодування у розмірі 512 732 грн. за договором КАСКО.

Страховий випадок стався у травні поточного року в центрі Києва. Водій не впорався з керуванням авто, в результаті чого відбулося зіткнення і спалах автомобіля.

Автомобіль був застрахований за програмою КАСКО «Все включено», тобто страхування від усіх ризиків. Це дуже зручно для клієнта, оскільки неможливо передбачити, що може статися з автомобілем на дорозі або навіть на стоянці, що охороняється. Придбання полісу з покриттям обмеженого переліку ризиків не гарантує надійного захисту від непередбачених витрат.

Крім традиційних ризиків: викрадення, збиток внаслідок ДТП, збитки внаслідок стихійних лих, пожежі, протиправних дій третіх осіб, АХА відшкодовує збитки, спричинені внаслідок зовнішнього фізичного впливу інших випадкових подій. Страховка AXA також покриває витрати на евакуацію пошкодженого внаслідок страхового випадку авто з місця ДТП до місця зберігання або ремонту на території України.

У середньому компанія виплачує своїм клієнтам більше 1 млн. гривень на день. При цьому рівень задоволеності якістю обслуговування в компанії складає 93%.

АХА Group (Франція) - світовий лідер у сфері страхування та управління активами. П’ятий рік поспіль AXA є страховим брендом № 1 у світі. Понад 157 000 співробітників щодня обслуговують 102 мільйони клієнтів в 56 країнах світу. У 2013 році дохід Групи AXA склав 91,2 млрд. євро. Станом на 31 грудня 2013 року в управлінні компанії налічувалося 1,114 трлн. євро активів.

Страхова компанія «АХА Страхування» належить AXA Group та представлена на українському страховому ринку з 2007 року. В компанії працює більше 1 000 співробітників та 2 300 агентів по всій Україні. Сьогодні в Україні компанії довіряє більше півмільйона клієнтів.

За підсумками 12 місяців 2013 року страхова компанія «АХА Страхування» займає 1-е місце в Україні за збором страхових премій по КАСКО, 1-е місце за обсягом страхових виплат, а також 1-е місце за страхуванням фізичних осіб (за даними журналу Insurance ТОР). Станом на 31 грудня 2013 року обсяг високоліквідних активів становить 730 млн. грн.