Зростання премій в Харківській дирекції «АХА Страхування»

19.08.2013

За 7 місяців 2013 року Харківська дирекція страхової компанії «АХА Страхування» зібрала понад 16 млн. грн. премій, що на 17% більше, ніж за аналогічний період 2012 року.

Дотримуючись стратегії прибуткового зростання, АХА стабільно показує високі фінансові результати, при цьому 96% клієнтів задоволені якістю обслуговування (за результатами дослідження задоволеності клієнтів в 2013 році).

«Основною перевагою для клієнтів «АХА Страхування» є те, що АХА дуже швидко і якісно виплачує страхові відшкодування. Це головний принцип роботи АХА в Україні, - прокоментував директор Харківської дирекції «АХА Страхування» Ігор Піддубний. У свою чергу для співробітників перевага роботи в підконтрольній AXA Group компанії полягає в стабільності, методах роботи, які відповідають європейським стандартам, а також у тому, що ми тут бачимо гарантоване майбутнє».

За підсумками дванадцяти місяців 2012 року страхова компанія «АХА Страхування» займає 1-е місце в Україні за збором страхових платежів, 1-е місце за збором страхових премій по КАСКО, а також 1-е місце за обсягом страхових виплат (за даними журналу Insurance TOP ). Крім того, АХА була визнана найбільшим платником податків 2012 року (за даними журналу TOP Insurance). Станом на 31 грудня 2012 року обсяг ліквідних активів становить 886 млн. грн.