Перший проект «AXA Страхування» та КНЕУ з навчання студентів

20.08.2014

11 серпня 2014 року були підведені підсумки першого спільного навчального проекту «AXA Страхування» та кафедри страхування Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана (КНЕУ).

В освітньому проекті під назвою «START@AXA» прийняли участь студенти IV курсу фінансово-економічного факультету КНЕУ.

Відбір студентів проводився в кілька етапів. Перший - онлайн-тестування. 40 учасників проекту, які показали найкращі результати, були відібрані і запрошені на другий етап - навчальний тренінг в АХА. Тренінг включав в себе захоплюючі групові та індивідуальні завдання, де хлопці та дівчата могли продемонструвати свої вміння та професійні навички. За підсумками тренінгу п'ять найкращих студентів отримали пропозицію пройти переддипломну практику в «АХА Страхування».

AXA Старт КНЕУ

Під час проходження практики за кожним студентом був закріплений Наставник, який сприяв інтеграції стажера в колектив, знайомив з бізнес-процесами, об'ємом обов'язків та повноважень, забезпечував отримання знань на робочому місці.

Start AXA тренинг КНЕУ

«Для мене цей проект став не тільки цікавим відкриттям, але і хорошою можливістю ближче познайомитися з лідером у своїй сфері - страховою компанією «AХА Страхування». Я щиро сподіваюся, що в майбутньому багатьом пощастить так само, як і мені. Це шанс, який випадає рідко, так що за нього варто боротися!»,- прокоментувала свою участь у проекті Оксана Вегера, студентка фінансово-економічного факультету КНЕУ.

Здійснюючи подібні навчальні програми, «АХА Страхування» ще раз підтверджує свій імідж серйозного роботодавця та соціально відповідального бізнес-партнера української вищої школи, який вкладає свої ресурси в розвиток і професійну підготовку молодих фахівців.

Програми з працевлаштування та розвитку молоді активно впроваджуються і в АХА Group.

24 червня 2014 року AXA Group приєдналася до «Альянсу за молодь» ("Alliance for YOUth"), в який входять Nestl? та інші провідні європейські компанії, які взяли на себе зобов'язання підвищення рівня молодіжної зайнятості в Європі.

Протягом 2014-2018рр. AXA Group надасть можливість набути професійного досвіду більше ніж 20 тисячам молодих людей в Європі, підвищивши їх шанси на працевлаштування. Понад 10 тисяч робочих місць і 10 тисяч місць для проходження практики буде надано в підрозділах АХА Group по всій Європі.

Група AXA (Франція) - світовий лідер у сфері страхування та управління активами. П’ятий рік поспіль АХА є страховим брендом № 1 у світі. Понад 157 000 співробітників щодня обслуговують 102 мільйони клієнтів в 56 країнах світу. У 2013 році дохід Групи АХА склав 91,2 млрд. євро. Станом на 31 грудня 2013 року в управлінні компанії налічувалося 1,114 трлн. євро активів.

Страхова компанія «АХА Страхування» належить Групі AXA (Франція) та представлена на українському страховому ринку з 2007 року. В компанії працює більше 1 000 співробітників та 2 300 агентів по всій Україні. Сьогодні в Україні компанії довіряє більше півмільйона клієнтів.

За підсумками 12 місяців 2013 року страхова компанія «АХА Страхування» займає 1-е місце в Україні за збором страхових премій по КАСКО, 1-е місце за обсягом страхових виплат, а також 1-е місце за страхуванням фізичних осіб (за даними журналу Insurance TOP). Станом на 31 грудня 2013 року обсяг високоліквідних активів становить 730 млн. грн.