«АХА Страхування» виплатила 840 тис. грн. за викрадений Land Rover

02.06.2014

16 травня 2014 року «АХА Страхування» виплатила страхове відшкодування на суму 840 тис. грн. за договором КАСКО.

Страховий випадок стався у березні поточного року у Донецьку, де вночі було викрадено Land Rover, припаркований біля будинку. Автомобіль був застрахований за програмою КАСКО «Все включено», тобто страхування від усіх ризиків.

Крім традиційних ризиків: викрадення, збиток внаслідок ДТП, збитки внаслідок стихійних лих, пожежі, протиправних дій третіх осіб, АХА відшкодовує збитки, спричинені внаслідок зовнішнього фізичного впливу інших випадкових подій. Поліс АХА також покриває витрати на евакуацію пошкодженого внаслідок страхового випадку авто з місця ДТП до місця зберігання або ремонту на території України.

В середньому компанія виплачує своїм клієнтам понад 1 млн. гривень щодня. За три місяці 2014 року сукупний обсяг виплат компанії збільшився на 3%, сягнувши 93 млн. 470 тис. грн.

AXA Group (Франція) - світовий лідер у сфері страхування та управління активами. П’ятий рік поспіль АХА є страховим брендом № 1 у світі. Понад 157 000 співробітників щодня обслуговують 102 мільйони клієнтів в 56 країнах світу. У 2013 році дохід Групи АХА склав 91,2 млрд. євро. Станом на 31 грудня 2013 року в управлінні компанії налічувалося 1,114 трлн. євро активів.

Страхова компанія «AXA Страхування» належить Групі AXA (Франція), представлена на українському страховому ринку з 2007 року. В компанії працює більше 1 000 співробітників та 2 300 агентів по всій Україні. Сьогодні в Україні компанії довіряє більше півмільйона клієнтів.

За підсумками 12 місяців 2013 року страхова компнія «AXA Страхування» займає 1-е місце в Україні за збором страхових премій по КАСКО, 1-е місце за обсягом страхових виплат, а також 1-е місце за страхуванням фізичних осіб (за даними журналу Insurance ТОР). Станом на 31 грудня 2013 року обсяг високоліквідних активів становить 730 млн. грн.