Голова правління «АХА Страхування» Філіп Вотле став лідером рейтингу успішних керівників серед страхових компаній

13.02.2013

Завершилося незалежне опитування, що проводиться всеукраїнським рейтинговим журналом «Гвардия руководителей». За результатами опитування Голова правління страхової компанії «АХА Страхування» Філіп Вотле став лідером рейтингу успішних керівників серед страхових компаній.

Оцінка роботи керівника включала в себе дослідження діяльності топ-менеджменту найуспішніших компаній України за такими критеріями як ефективність управління компанією, інноваційна конкурентоспроможність (технології, якість товарів і послуг), рівень взаємовідносин компанії з партнерами і конкурентами, рівень соціальної активності компанії, а також ділова репутація керівника. Пану Вотле вдалося набрати найвищу кількість балів (77,2) серед керівників страхових компаній України. Загалом у опитуванні приймали участь понад 300 успішних керівників найбільших українських компаній.

«Для мене і для АХА - велика честь отримати визнання колег українського страхового ринку», - говорить Філіп Вотле, Голова СК «АХА Страхування». «АХА в світі і в Україні дотримується високих європейських стандартів страхування, і я радий, що наші зусилля помічені не тільки нашими клієнтами, але і ринком в цілому».