«АХА Страхування» вітає переможців

18.07.2014

10 липня було визначено переможців спільної акції «Краще повного бака - тільки два повних бака!» від «АХА Страхування» та «Правекс-Банку».

Переможці першого туру акції в якості призу отримають паливні картки номіналом 1000 грн. і 500 грн.

Взяти участь у розіграші може кожен. Для цього необхідно придбати два поліса автострахування АХА - КАСКО та обов'язкової автоцивілки або обов'язкової та добровільної автоцивілки - у будь-якому відділенні «Правекс-Банку».

Акція стартувала 1 червня 2014 року і триватиме до кінця літа - 31 серпня. Щомісяця розігруватимуться 5 паливних карт номіналом 1000 грн. і 15 - номіналом 500 грн.

З детальними умовами можна ознайомитися на сайті компанії: http://axa-ukraine.com/company/action/pravexbank/.

АХА Group (Франція) - світовий лідер у сфері страхування та управління активами. П’ятий рік поспіль АХА є страховим брендом № 1 у світі. Понад 157 000 співробітників щодня обслуговують 102 мільйони клієнтів в 56 країнах світу. У 2013 році дохід Групи АХА склав 91,2 млрд. євро. Станом на 31 грудня 2013 року в управлінні компанії налічувалося 1,114 трлн. євро активів.

Страхова компанія «АХА Страхування» належить АХА Group (Франція) та представлена на українському страховому ринку з 2007 року. В компанії працює більше 1 000 співробітників та 2 300 агентів по всій Україні. Сьогодні в Україні компанії довіряє більше півмільйона клієнтів.

За підсумками 12 місяців 2013 року страхова компанія «АХА Страхування» займає 1-е місце в Україні за збором страхових премій по КАСКО, 1-е місце за обсягом страхових виплат, а також 1-е місце за страхуванням фізичних осіб (за даними журналу Insurance ТОР). Станом на 31 грудня 2013 року обсяг високоліквідних активів становить 730 млн. грн.