«АХА Страхування» - визнаний лідер страхового ринку України

12.04.2013

10 квітня 2013 року оголошені підсумки «Фінансового рейтингу», який щорічно проводиться редакцією газети «БІЗНЕС».

Цього року страхова компанія «АХА Страхування» перемогла у номінації «Найпрофесійніша страхова компанія». Крім того, голова правління компанії Філіп Вотле зайняв 2-е місце в номінації «Особистість страхового ринку». Голосування проходило шляхом відкритого опитування експертів та учасників фінансового ринку.

Раніше, наприкінці березня, АХА стала Лідером Національної Премії Insurance TOP за 2012 рік одразу в чотирьох номінаціях: за збором страхових премій, за обсягом страхових виплат і четвертий рік поспіль за збором страхових премій по КАСКО. Крім того, АХА була визнана найбільшим платником податків на страховому ринку України в 2012 році.

«Для мене і для АХА - велика честь отримати чергове визнання колег українського страхового ринку. АХА в світі і в Україні дотримується високих європейських стандартів страхування, і я радію тому, що наші зусилля помічені не тільки нашими клієнтами, але і ринком у цілому», - зазначив Голова Правління «АХА Страхування» Філіп Вотле.