«AXA Страхування» - лідер рейтингу «ГVардія-500»

06.12.2013

Журнал «ГVардія» опублікував результати рейтингу «Найбагатші компанії України». Вже не перший рік «AXA Страхування», один з лідерів страхового ринку України, стає лідером серед страхових компаній, займаючи перше місце за виплатами та за зібраними платежами.

Рейтинг визначає найбільші підприємства України і відображає фінансові аспекти їх діяльності. Методика передбачає ранжування учасників за показником чистого доходу в 2012 році. Щорічно в рейтингу беруть участь провідні українські компанії.

Це вже не перше визнання, отримане AXA у 2013 році. Раніше компанія стала Лідером Національної Премії Insurance TOP за 2012 рік одразу в чотирьох номінаціях: за збором страхових премій, за обсягом страхових виплат та збором страхових премій КАСКО. АХА також була названа найбільшим платником податків на страховому ринку України в 2012 році. Крім того, за результатами «Фінансового рейтингу», проведеного газетою «БІЗНЕС», «АХА Страхування» перемогла в номінації «Найпрофесійніша страхова компанія».