«AXA Страхування» стає лідером рейтингу надійності

27.05.2014

Другий рік поспіль «AXA Страхування» стає лідером рейтингу надійності серед страхових компаній в Україні. Рейтинг проводиться журналом "Особистий рахунок" вже шість років, починаючи з 2009 року.

Для участі в рейтингу страхова компанія повинна відповідати ряду певних вимог. По-перше, її власний капітал повинен перевищувати 100 млн. грн., частка грошових коштів в активах не менше 25%, рівень виплат знаходитися в межах 20%-80%, а частка власного капіталу в страхових резервах становити більше 100%.

Одна з відмінних особливостей рейтингу журналу "Особистий рахунок" - відкрита методика і використання інформації з відкритих джерел, що виключає будь-які маніпуляції даними на користь окремих учасників ринку.

Личный счет. Рейтинг страховых компаний

Раніше за підсумками 2013 року AXA зайняла 1-е місце в Україні за страхуванням фізичних осіб, 1-е місце за збором страхових премій, 1-е місце за збором страхових премій по КАСКО, а також стала лідером за обсягом страхових виплат за даними журналу Insurance ТОР. У 2013 році сукупний розмір виплат компанії перевищив 380 млн. грн.