«АХА Страхування» - лідер рейтингу «ТОП-100»

11.10.2013

26 вересня 2013 року відбулася щорічна церемонія нагородження учасників рейтингу «ТОП-100. Найбільші компанії України» і «ТОП-100. Кращі топ-менеджери України». Традиційно протягом п'ятнадцяти років рейтинг проводиться журналом «Інвестгазета».

На церемонії були нагороджені провідні компанії з різних сфер діяльності. Переможцями у різних номінаціях стали компанії ПрАТ «Київстар», ВАТ «Запоріжсталь», ВТБ Банк, Nemiroff та інші.

Серед страхових компаній лідером у рейтингу «Лідер страхових премій КАСКО» та «Лідер страхових виплат» була названа «АХА Страхування», що належить світовому лідеру в сфері страхування Групі AXA (Франція).

«Стати лідером «ТОП-100» для нас велика честь. Ця нагорода є підтвердженням наших лідерських позицій на українському страховому ринку, а також успішності стратегії, якої ми дотримуємося», - заявив Голова Правління «AXA Страхування» Філіп Вотле.

Дещо раніше «AXA Страхування» стала лідером рейтингу Insurance Top за 1-е півріччя 2013 року за збором страхових премій КАСКО і за обсягом страхових виплат. За шість місяців поточного року клієнти АХА отримали страхові відшкодування на суму 180,3 млн.грн., а обсяг премій по КАСКО склав 229,8млн.грн.

Страховой бренд №1