У квітні «АХА Страхування» виплатила своїм клієнтам 32,8 млн. гривень

20.05.2014

У квітні 2014 року «АХА Страхування» виплатила своїм клієнтам 32,8 млн. грн, врегулювавши 3 731 страхових випадки.

Клієнти, які застрахували своє авто за програмою КАСКО, отримали страхові відшкодування на суму 22,9 млн. грн. або 70% від загального обсягу виплат. Виплати власникам полісів ОСЦПВ (автоцивілки) склали 4,8 млн. грн. (15%). За страхуванням майна, а також за медичним страхуванням було сплачено 2,1 млн. грн. (7%) та 2 млн. грн. (6%) відповідно.

Загалом у квітні «АХА Страхування» врегульовувала 124 страхових випадки щодня, сплачуючи понад 1 млн. гривень в день. За три місяці 2014 року сукупний обсяг виплат компанії збільшився на 3%, сягнувши 93 млн. 470 тис. грн.

AXA Group (Франція) - світовий лідер у сфері страхування та управління активами. П’ятий рік поспіль AXA є страховим брендом № 1 у світі. Понад 157 000 співробітників щодня обслуговують 102 мільйони клієнтів в 56 країнах світу. У 2013 році дохід Групи АХА склав 91,2 млрд. євро. Станом на 31 грудня 2013 року в управлінні компанії налічувалося 1,114 трлн. євро активів.

Страхова компанія «АХА Страхування» належить Групі AXA (Франція), представлена на українському страховому ринку з 2007 року. В компанії працює більше 1 000 співробітників та 2 300 агентів по всій Україні. Сьогодні в Україні компанії довіряє більше півмільйона клієнтів.

За підсумками 12 місяців 2013 року страхова компанія «АХА Страхування» займає 1-е місце в Україні за збором страхових премій по КАСКО, 1-е місце за обсягом страхових виплат, а також 1-е місце за страхуванням фізичних осіб (за даними журналу Insurance ТОР). Станом на 31 грудня 2013 року обсяг високоліквідних активів становить 730 млн. грн.