«АХА Страхування» виплатила близько 500 тис. грн. за договором КАСКО

17.04.2013

22 березня 2013 року страховая компания «АХА Страхування» виплатила страхове відшкодування в розмірі 488 тис. грн. за договором КАСКО.

Страховий випадок стався у м. Львові, де серед білого дня було викрадено автомобіль Mercedes-Benz. Автомобіль був застрахований за програмою КАСКО «Все включено» (страхування від усіх ризиків). Окрім традиційних ризиків: викрадення, пошкодження внаслідок ДТП, стихійних лих, пожежі, протиправних дій третіх осіб, АХА також відшкодовує збитки, спричинені внаслідок зовнішнього фізичного впливу інших випадкових і непередбачених подій.

Клієнт отримав велику суму виплати у встановлений термін, що є підтвердженням успішної стратегії врегулювання збитків СК «АХА Страхування» в Україні, яка включає в себе надання якісного сервісу та своєчасних виплат як за індивідуальними страховими випадками, так і при врегулюванні великих страхових випадків корпоративних клієнтів АХА.

У березні 2013 року страхова компанія «АХА Страхування» виплатила своїм клієнтам 29,1 млн. грн. страхових відшкодувань за 4 081 страховим випадком.