«АХА Страхування» увійшла в ТОП-10 кращих роботодавців України за версією видання «Бізнес»

08.12.2016

Журнал «Бізнес» представив результати дослідження «Business HReformation 2016. Найкращі роботодавці України».

Єдиною страховою компанією, яка увійшла в ТОП-10 кращих роботодавців, стала компанія «АХА Страхування», зайнявши місця відразу в трьох номінаціях: «Стабільний розвиток», «Краща стратегія на ринку HR», «Кращий міжнародний досвід».

«Завжди приємно отримувати визнання від зовнішніх незалежних експертів. Ми пишаємося тим, що наша компанія вже другий рік поспіль визнана одним з кращих роботодавців на ринку України, і будемо продовжувати брати активну участь в побудові гнучкої організації, посилювати всі наші ініціативи з розвитку талантів, лідерства та культури взаємодії, - коментує Анна Підгорна, Заступник Голови Правління СК «АХА Страхування». Головне завдання HR - не просто впроваджувати якісні підходи до управління персоналом, а бути ключовим драйвером змін, стратегічним бізнес-партнером, для якого важливо вибудовувати нову модель взаємодії».

Дослідження «Business HReformation 2016. Найкращі роботодавці України» - це зовнішня оцінка роботи підприємств в управлінні кадровим ресурсом. В одинадцяти номінаціях були визначені кращі компанії за сумарним балом, 30% якого сформовано думкою експертів, 30% - онлайн-голосуванням, 30% - оцінкою редакції, виходячи з ініціатив та висвітлення діяльності компанії в медіапросторі. До складу експертної ради увійшли представники різних ринків, бізнес-співтовариств, професійних асоціацій, рекрутингових компаній і кадрових платформ. В результаті вийшов об'єктивний мікс експертного, публічного, внутрішнього, трендового і дослідницького сприйняття українського бізнесу як роботодавця.

Група АХА (Франція) - світовий лідер у сфері страхування та управління активами. Восьмий рік поспіль АХА є страховим брендом № 1 у світі. У 2016 році АХА була визнана страховою компанією №1 у світі за розміром небанківських активів. Понад 166 000 співробітників щодня обслуговують 103 мільйони клієнтів у 64 країнах світу. У 2015 році дохід Групи АХА склав 99 млрд євро. Станом на 31 грудня 2015 року в управлінні компанії налічувалося 1,363 трлн євро активів.
Високі фінансові рейтинги (2016): Moody's (Aa3, Stable), Fitch (AA-, Stable), Standard & Poor's (А +, Positive, 2015).

СК «АХА Страхування» належить Групі АХА (Франція) та представлена на українському страховому ринку з 2007 року. В компанії працює близько 800 співробітників та 2 800 агентів по всій Україні. Сьогодні в Україні компанії довіряє більше півмільйона клієнтів.

У 2016 році СК «АХА Страхування» стала Лідером Національної Премії Insurance TOP в номінації «Страхові виплати».
1-е місце в номінації «Автостраховик року» (за підсумками «Фінансового Оскара» газети Бізнес, 2016).
«Особистість страхового ринку», 1-е місце було присвоєно першому віце-президенту СК «АХА Страхування» Андрію Перетяжко (рейтинг газети «Бізнес», 2016).
«АХА Страхування» входить в ТОП-100 найбільших платників податку на прибуток України (рейтинг газети «Бізнес», 2016)
1-е місце в номінації «Корпоративна безпека» (за підсумками «Фінансового Оскара. Осінь -2015» газети Бізнес)
«Найпрофесійніша страхова компанія» за результатами 2015 року (рейтинг газети «Бізнес», 2016).
У 2015 році СК « АХА Страхування» стала Лідером Національної Премії Insurance TOP в номінації «Автострахування».

За результатами 12 місяців 2015 року «АХА Страхування» займає 1-е місце в Україні за чистими преміями, страховими виплатами, зібраними страховими преміями по КАСКО, 1-е місце за обсягом страхових виплат по КАСКО (за даними журналу Insurance TOP). Станом на 31 грудня 2015 обсяг високоліквідних активів становить 938,5 млн грн.