СК «АХА Страхування» і АБ «Укргазбанк» запустили спільну акцію

01.03.2017

1 березня 2017 року СК «АХА Страхування» і АБ «Укргазбанк» анонсували запуск акції «Не зволікай – 30 літрів пального отримай».

Акція буде діяти з 1 березня до 31 травня 2017 року. Перші 50 клієнтів, які оформлять кредит на автомобіль в будь-якому відділенні АБ «Укргазбанк» і придбають договір КАСКО від «АХА Страхування» в період дії акції, гарантовано отримають 30 літрів пального. За умовами кредитної програми «Все включено «партнерська», відсоткові ставки від 4,49%, термін кредитування – до 7 років, аванс – від 10%.

Учасники, які виконають умови акції і мають право отримати 30 літрів пального, будуть оголошені в три етапи. Учасники першого етапу акції будуть оголошені до 16 квітня 2017 року, другого до 16 травня і третього – до 16 червня відповідно.

З детальними умовами акції Ви можете ознайомитися на сайті компанії: https://axa-ukraine.com/company/action/30litrov-topliva/

АХА Group (Франція) – світовий лідер в сфері страхування та управління активами. Восьмий рік поспіль АХА – страховий бренд №1 в світі. У 2016 році визнана страховою компанією №1 в світі за розмірами небанківських активів. Більше 166 000 співробітників щодня обслуговують 107 мільйонів клієнтів в 64 країнах світу. В 2016 році дохід Групи АХА склав 100,2 млрд євро. Станом на 31 грудня 2016 року в управлінні компанії налічувалося 1,429 трлн євро активів.
Високі фінансові рейтинги (2016): Moody’s (Aa3, Stable), Fitch (AA-, Stable). Standard & Poor’s (A+, Positive, 2015)

СК «АХА Страхування» належить АХА Group та представлена на українському страховому ринку з 2007 року. В компанії працює більше 700 співробітників і 2 800 агентів по всій Україні. Сьогодні в Україні компанії довіряє більше півмільйона клієнтів.

В 2016 році СК «АХА Страхування» стала Лідером Національної Премії Insurance TOP в номінації «Страхові виплати».
«Найпрофесійніша страхова компанія» за результатами 2015 року (рейтинг газети «Бізнес», 2016.
1-е місце в номінації «Автостраховик року» ( за підсумками «Фінансового Оскара 2015» газети «Бізнес»)
«Особистість страхового ринку», 1-е місце було присвоєно першому віце-президенту СК «АХА Страхування» Андрію Перетяжко (рейтинг газети «Бізнес», 2016).
1-е місце в номінації «Корпоративна безпека» (за підсумками «Фінансового Оскара. Осінь 2015 газети «Бізнес»).
В 2015 році СК «АХА Страхування» стала Лідером Національної Премії Insurance TOP в номінації «Автострахування».
«АХА Страхування» входить в ТОП-100 найбільших платників податку на прибуток України (рейтинг газети «Бізнес», 2016).

За результатами 12 місяців 2015 року «АХА Страхування» займає 1-е місце в Україні по чистим преміям, виплатам, зборам страхових премій по КАСКО, 1-ше місце за обсягом страхових виплат по КАСКО (за даними журналу Insurance TOP). Станом на 31 грудня 2015 року обсяг високоліквідних активів складає 938,5 млн грн.