СК «АХА Страхування» та Ощадбанк посилюють партнерство

05.04.2017

СК «АХА Страхування» та Ощадбанк продовжують реалізовувати стратегію щодо розвитку партнерства і продажів полісів ОСЦПВ в мережі банку.

В березні 2017 року партнери запустили спільну загальнонаціональну рекламну кампанію, щоб підтримати продажі договорів обов’язкового страхування автоцивільної відповідальності СК «АХА Страхування» у відділеннях Ощадбанку по Україні.

Нагадаємо, що СК «АХА Страхування» та Ощадбанк уклали в 2015 році договір, згідно з яким співробітники банку мають право укладати поліси ОСЦПВ страховика в усіх філіях банку, кількість яких становить близько 4 000 по всій країні.

«Ми посилюємо наші партнерські відносини з одним з найбільших державних банків в Україні і стаємо ще доступнішими для нашого споживача, який може придбати поліс ОСЦПВ в будь-якому зручному для нього відділенні розгалуженої мережі Ощадбанку», - коментує В’ячеслав Гавриленко, віце-президент СК «АХА Страхування».

АХА Group (Франція) – світовий лідер в сфері страхування та управління активами. Восьмий рік поспіль АХА – страховий бренд №1 в світі. У 2016 році визнана страховою компанією №1 в світі за розмірами небанківських активів. Більше 166 000 співробітників щодня обслуговують 107 мільйонів клієнтів в 64 країнах світу. В 2016 році дохід Групи АХА склав 100,2 млрд євро. Станом на 31 грудня 2016 року в управлінні компанії налічувалося 1,429 трлн євро активів.
Високі фінансові рейтинги (2016): Moody's (Aa3, Stable), Fitch (AA-, Stable). Standard & Poor's (АA-, Stable, 2016)

СК «АХА Страхування» належить АХА Group та представлена на українському страховому ринку з 2007 року. В компанії працює більше 700 співробітників і 2 800 агентів по всій Україні. Сьогодні в Україні компанії довіряє більше півмільйона клієнтів.

В 2016 році СК «АХА Страхування» стала Лідером Національної Премії Insurance TOP в номінації «Страхові виплати».
«Найпрофесійніша страхова компанія» за результатами 2015 року (рейтинг газети «Бізнес», 2016.
1-е місце в номінації «Автостраховик року» ( за підсумками «Фінансового Оскара 2015» газети «Бізнес»)
«Особистість страхового ринку», 1-е місце було присвоєно першому віце-президенту СК «АХА Страхування» Андрію Перетяжко (рейтинг газети «Бізнес», 2016).
1-е місце в номінації «Корпоративна безпека» (за підсумками «Фінансового Оскара. Осінь 2015 газети «Бізнес»).
В 2015 році СК «АХА Страхування» стала Лідером Національної Премії Insurance TOP в номінації «Автострахування».
«АХА Страхування» входить в ТОП-100 найбільших платників податку на прибуток України (рейтинг газети «Бізнес», 2016).

За результатами 12 місяців 2015 року «АХА Страхування» займає 1-е місце в Україні по чистим преміям, виплатам, зборам страхових премій по КАСКО, 1-ше місце за обсягом страхових виплат по КАСКО (за даними журналу Insurance TOP). Станом на 31 грудня 2015 року обсяг високоліквідних активів складає 938,5 млн грн.