Повідомити про подію
AXA страхування дає можливість застрахуватися від раку

Медичне страхування сьогодні не тільки своєрідний тренд, але і необхідність, яку усвідомлює все більше людей. Перехідний період в медичній системі, високий рівень стресів і погана екологія штовхають людей до розуміння того, що наше здоров'я в наших руках.

Всі знають про добровільне медичне страхування - оптимальну програму, яка компенсує надання медичної допомоги при захворюваннях, травмах, отруєннях та подібних ситуаціях. Але як бути з більш серйозними захворюваннями, які ДМС, як правило, не покриває? Тут на допомогу приходить теж відповідний вид страховки. У «АХА Страхування» це «Медицина без меж». Програма покриває:

• лікування злоякісних пухлин і передракових станів

• шунтування коронарних артерій (реваскуляризація міокарда)

• пересадку або відновлення серцевого клапана

• нейрохірургічну операцію (будь-які втручання в області головного мозку, лікування доброякісних пухлин в області спинного мозку)

• пересадку органу від прижиттєвого донора / трансплантацію кісткового мозку.

Чи потрібно оформляти даний вид страхування - вирішувати вам. Ми ж наведемо основні аргументи на користь «Медицини без меж» і страхування від серйозних захворювань в цілому.

Актуальність. На жаль, про актуальність даного виду страхування говорить мало не найсумніша статистика в світі. Щорічно реєструється понад 130 тисяч нових випадків онкозахворювань. Смертність від них перевищує 67 тисяч осіб. Якщо п'ятирічне виживання в США становить близько 90%, в Європі - близько 80%, то в Україні середній рівень виживання на поширені типи раку - трохи більше половини.

Ціна. Вартість програми «Медицина без меж» - всього 255 євро на рік для дорослого і 100 євро на рік для дитини. Страхова сума становить 1 млн. євро. Зіставлення страхової суми і платежу говорить сама за себе, особливо якщо врахувати, що вартість лікування критичних захворювань найчастіше дуже висока.

Організація лікування. Програма «Медицина без меж» включає також організацію лікування. Це і переліт, і проживання застрахованої і супроводжуючої осіб, і оформлення візи, й інші організаційні моменти, на які в критичних ситуаціях не хотілося б витрачати дорогоцінний час.

Кращі фахівці і клініки всього світу. На кожному з етапів лікування, включаючи підтвердження діагнозу, в програмі «Медицина без меж» задіяні кращі профільні лікарі світу. Для кожного пацієнта визначають найбільш підходящого з 53 тисяч лікарів-експертів 430 спеціалізацій. А незалежна експертиза провідних медиків забезпечує правильне встановлення діагнозу і дозволяє підібрати ефективне лікування і досягти найкращих результатів. Крім того, фахівці визначають для застрахованих осіб найкращі медичні центри за кордоном.

Супровід після основного лікування. Крім компенсації і організації основного лікування ми забезпечуємо - в разі необхідності - повторні курси лікування, а також підтримку і оплату медикаментів після проходження лікування за кордоном. Так, на оплату ліків в Україні компанія виділяє до € 50 000.

Замовити та більше прочитати про програму ви можете на сторінці "Медицини без меж".

Здоров'я вам і вашим близьким!