Повідомити про подію
Бренд АХА визнаний кращим страховим брендом за версією міжнародного рейтингу Interbrand Best Global Brands ranking 2018.

Консалтингова компанія Interbrand, один зі світових лідерів у галузі брендингу, щорічно з 1988 р. представляє свій звіт щодо кращих глобальних брендів. Методологія компанії передбачає аналіз трьох груп показників: фінансові прогнози, роль бренду у виборі клієнта і сила бренду, які в підсумку впливають на вартість бренду.

«У Interbrand ми віримо, що зростання досягається, коли компанія має чітку стратегію і забезпечує виняткову задоволеність клієнтів», - кажуть співробітники The Brand Consulting Group of Omnicom Group Inc. (NYSE: OMC), частиною якого є Interbrand.

Побачити результати рейтингу можна на сайті Interbrand.

AXA - #1 страховий бренд

Зайнявши 47-й рядок у цьому рейтингу, АХА десятий рік поспіль тримається на першій позиції серед страхових брендів світу та на 6й позиції серед брендів галузі фінансових послуг. При цьому вартість бренду в 2018 році зросла з 11 до 11,118 мільйонів доларів.

«Десять років поспіль №1, це величезне досягнення і честь для співробітників АХА, які працюють по всьому світу. Рухаючись вперед, цей успіх підтримає нас в досягненні нашої наступної мети - стати надихаючим партнером № 1 для наших клієнтів… », - зазначив глобальний бренд-директор Групи AXA Поль Бене.

СК «АХА Страхування» (Україна) належить міжнародній Групі АХА (Франція).