Повідомити про подію

SMART TRAVEL — унікальний серед мобільних операторів України сервіс, що дозволяє абонентам Vodafone Україна оформити туристичний страховий поліс прямо у смартфоні і оплатити поліс за рахунок коштів на балансі мобільного рахунку.

Абоненти «Vodafone передплата» можуть у будь-який зручний для них час безкоштовно підписатися на послугу за допомогою web-інтерфейсу, і активувати її прямо перед поїздкою закордон. Користувач отримує страховий поліс в електронному вигляді на свій e-mail. У рамках однієї підписки Клієнт може оформити страховку для себе, а також для 4 подорожуючих разом з ним осіб. При цьому, кількість виїздів та днів перебування закордоном необмежений.

Страховий поліс SMART TRAVEL може оформити абонент передплаченого мобільного зв’язку Vodafone у віці від 18 років. Страховий пакет від АХА Страхування містить покриття усіх необхідних медичних послуг. Сума, на яку абонент застрахований, становить 30 000 євро, що відповідає вимогам туристичного законодавства.

В залежності від країни перебування, існує 3 тарифні зони, які визначають розмір страхового платежу для одного застрахованого: Східна Європа (Польща, Словаччина, Угорщина, Румунія) — 15 грн. в день, увесь світ (крім США та Канади) — 25 грн. в день, увесь світ — 100 грн в день. Сплата буде проводитися з мобільного рахунку користувача і тільки за дні фактичного перебування за межами України.

SMART TRAVEL робить користування страховими послугами швидким і дуже простим, достатньо мати Sim-карту Vodafone передплаченого зв’язку і вихід в інтернет. Оформити туристичний поліс можливо як в Україні, так і на протязі перших 5 годин перебування закордоном. Отримати додаткову інформацію і скористатися послугою мобільного туристичного страхування можна на сайті СК «АХА Страхування» https://axa-ukraine.com/insurance/travel-insurance/smart-travel-dlya-kliyentiv-vodafone/ або Vodafone Україна https://pay.vodafone.ua/ru/smart-travel.

«SMART TRAVEL — це інноваційний продукт на ринку страхування України з унікальним процесом його оплати. Підтримуючи світові тренди 2018 року у сфері платежів, послуга реалізована з можливістю щоденної розстрочки і оплати страхового полісу за рахунок коштів на мобільному рахунку. Крім того, що немає необхідності в відвідуванні відділень страхової компанії або банку, тепер не потрібно вказувати навіть номер банківської карти. У всьому світі АХА Group намагається надавати своїм клієнтам найкращі сервіси і ми раді, що змогли створити для українців простий, зручний та доступний продукт. Ми вдячні компанії Vodafone Україна за співпрацю і сподіваємося, що послугу гідно оцінять її споживачі», — прокоментував Андрій Перетяжко, віце-президент СК «АХА Страхування».

Про СК «АХА Страхування»

АХА Group (Франція) — світовий лідер у сфері страхування і управління активами. Дев’ятий рік поспіль АХА являється страховим брендом №1 у світі. Більше 165 000 співробітників кожного дня надаюсь послуги 105 мільйонам клієнтів у 64 країнах світу. У 2017 році прибуток Групи АХА склав 98,5 млрд євро. Станом на 31 грудня 2017 року в управлінні компанії налічувалось 1,439 трлн євро активів.

Високі фінансові рейтинги (2017): Moody's (Aa3, Stable), Fitch (AA-, Stable). Standard & Poor's (АA-, Stable).

СК «АХА Страхування» належить до АХА Group та представлена на страховому ринку України з 2017 року. В компанії працює більше 780 співробітників та 1 220 агентів по всій Україні. Сьогодні в Україні компанії довіряють більше, ніж півмільйона клієнтів.

Досягнення АХА Страхування за 2017-2018 рр.

2018 р. — 1-е місце в рейтингу надійності серед страхових компаній (журнал Гроші);

2018 р. — лідер рейтингу «Репутаційні активісти» серед страхових компаній (Журнал Фокус);

2018-2017 рр. — лідер страхування КАСКО серед страховиків на українському ринку (Insurance TOP);

2017 р. — «Автостраховик року» у конкурсі Фінансовий Оскар 2017 (журнал Бізнес);

2017 р. — 1-е місце по страховим виплатам серед страхових компаній (Insurance TOP);

2017 р. — 1-е місце по чистим заробленим преміям (Insurance TOP);

2017 р. — 1-е місце серед страховиків за розміром фонду оплати праці (Insurance TOP);

2017-2016 рр. — 1-е місце в національному рейтингу управління корпоративною репутацією (журнал Бізнес).

Про Vodafone

Vodafone — одна з найкрупніших світових телекомунікаційних компаній, що надає широкий спектр послуг, включаючи мобільний голосовий зв'язок, передачу даних, обмін повідомленнями, фіксований інтернет та кабельне телебачення. Оператор працює в 26 країнах, має партнерські угоди з операторами 48 країн і надає послуги фіксованого широкосмугового доступу в інтернет на 19 ринках. Станом на 31 грудня 2017 року Vodafone надає послуги 529,1 млн абонентам мобільного зв’язку і 19,3 млн користувачів фіксованого інтернету. Більш детальна інформація на сторінці www.vodafone.com