Повідомити про подію

Група АХА опублікувала свої результати за 1й квартал 2018 року. Валовий дохід Групи склав 30,8 млрд євро. 1й квартал відзначився значним ростом бізнесу в страхуванні життя та здоров’я, а також в страхуванні заощаджень. Група продовжує підтримувати стратегію росту основних сегментів.

Ключові цифри:

• Доходи у напрямку страхування здоров’я збільшилися на 7% до 3,5 млрд євро.
  • Доходи від ризикового страхування корпоративного бізнесу зросли на 2% до 6,3 млрд євро.
  • Еквівалент річної премії (annual premium equivalent, APE) зі страхування життя Unit Linked збільшився на 9% до 0,6 млрд евро.
  • Доходи від управління активами зросли на 7% до 2,9 млрд евро.

Джеральд Харлін, Deputy CEO і Group CFO AXA:

«АХА забезпечила високі операційні показники у першому кварталі 2018 року. Ми продовжували збільшувати наш дохід, постійно фокусуючись на дохідності та основних сегментах відповідно до нашого плану Ambition 2020. Французькі операції АХА показали відмінні результати у першому кварталі – особливо сильним був ріст у страхуванні життя та здоров’я, а також у страхуванні заощаджень. Ми продовжили нарощування доходу та подальше покращення нашого бізнесу у Європі та Азії. Ріст доходів від страхування життя та здоров’я залишається одним з головних продуктів, який посилює наші позиції лідерства в цьому основному та органічно зростаючому сегменті.

Коефіцієнт нашої платоспроможності Solvency II склав 221%, що на 16 пунктів більше, ніж у першому півріччі 2017 року. Це в черговий раз демонструє сталість та гнучкість нашого балансу».

Більше детальної інформації на сайті Групи АХА.