Повідомити про подію

Nonna Ryzha 29 березня 2018 року в рамках заключної частини XVI Міжнародного PR-Фестивалю відбулося нагородження компаній-лідерів рейтингу «Репутаційні активісти» - 2018. Експерти оцінювали якість управління корпоративною репутацією за рядом параметрів: репутаційна стабільність, іміджевий капітал КСВ, медіаактивність, інноваційний підхід, антикризова стійкість. Журі рейтингу складається з незалежних експертів, глибоко знайомих з діяльністю номінантів, які спостерігають за ними протягом тривалого часу. Так, номінацію «Фінанси» оцінювали Юрій Гусєв, В'ячеслав Мироненко, Марія Пенделеєва, Руслан Чорний, Кейт Щеглова, Олександр Охрименко, Віталій Шапран.

СК «АХА Страхування» стала лідером рейтингу «Репутаційні активісти» - 2018 у номінації «Страхові компанії» з істотним відривом, набравши 210,46 бала. Страховик займає перше місце в даному рейтингу вже 3-й рік поспіль.

«У минулому році «АХА Страхування» відзначила 10 років роботи на українському ринку. Всі ці роки ми вивчали клієнтський досвід і на основі цих даних вдосконалювали сервіс, - розповідає Нонна Рижа, Директор департаменту маркетингу і комунікацій СК «АХА Страхування». - Наприклад, нещодавно ми першими на українському ринку запустили програму TCF (Transparent Customer Feedback) - Прозорі відгуки клієнтів. Тепер кожен наш клієнт по КАСКО і «Автоцивілці» (пряме врегулювання) може миттєво оцінити якість врегулювання за 5-зіркового шкалою, а все відгуки оперативно з'являються на сайті компанії».

Більше про методику рейтингу