Повідомити про подію

За результатами 6 місяців 2017р. «АХА Страхування» займає:

• 1 місце за обсягом зібраних чистих страхових премій
  • 1 місце за обсягом страхових виплат
  • 1 місце за обсягом зібраних страхових премій КАСКО

Страховий ринок України підвів підсумки діяльності за 6 місяців 2017 року. «AXA Страхування» в черговий раз підтвердила лідерські позиції та увійшла до ТОП-10 найбільших гравців страхового ринку. Дані рейтингу страхових компаній були оприлюднені журналом Insurance TOP у вересні 2017 року.

Згідно даних Insurance TOP за 6 місяців 2017 року «АХА Страхование» займає перше місце серед страхових компаній за загальним обсягом чистих страхових премій. Загальний обсяг зібраних чистих премій компанії склав 768 млн. грн, що на 28% перевищує результат минулого року за аналогічний період.

1.png

За підсумками рейтингу за перше півріччя компанія також зайняла перше місце за обсягами страхових виплат клієнтам. Сума виплат досягла 390 млн. грн.

2.png

«AXA Страхування» залишається безумовним лідером України на ринку КАСКО. 9й рік поспіль Компанія продовжує утримувати 1 місце за загальним обсягом зібраних страхових премій КАСКО.

3.png

«Ми зберігаємо лідерські позиції на ринку України за ключовими показниками, завдяки спільній роботі команди, реалізації ряду інноваційних ініціатив та персоналізованого сервісу, - коментує дані ренкінгу Філіп Вотле, голова правління СК «АХА Страхування». – Зворотний зв'язок від наших клієнтів підтверджує, що ми рухаємося у вірному напрямку. В першому півріччі 2017 кількість клієнтів, які позитивно оцінили якість обслуговування при врегулюванні збитків, склала максимальне значення за всі роки роботи компанії - 96%».

За словами керівника, у другій половині 2017 року в компанії планується запуск ряду нових для України сервісів, які дозволять посилити фокус на обслуговування клієнтів, і в той же час підтвердять ключові цінності компанії.

[1] За даними Insurance TOP.