Повідомити про подію

З 1 жовтня 2017 року всі клієнти офіційної дилерської мережі Volkswagen, Audi та SEAT, які купують автомобіль з фінансуванням Porsche Finance Group Ukraine або за власні кошти та укладають договір страхування КАСКО з «АХА Страхування», можуть отримати особливу перевагу - підмінний автомобіль.

Підмінне авто надається клієнтам офіційної дилерської мережі Volkswagen, Audi та SEAT у випадку пошкодження застрахованого автомобіля. Послуга надаватиметься усіма офіційними дилерськими підприємствами Volkswagen, Audi та SEAT за умови наявності підмінного автомобіля на даному дилерському підприємстві.

Для отримання послуги «Підмінний автомобіль» клієнту потрібно замовити її через інформаційний центр «АХА Страхування» за номером телефону 0 800 30 272 3 або 272 з мобільного.

Отримати підмінний автомобіль можна з моменту подання повідомлення про подію, якщо застрахований транспортний засіб не може рухатися своїм ходом в результаті отриманих внаслідок ДТП пошкоджень, або на час проведення відновлювального ремонту застрахованого авто на СТО офіційного дилера для усунення пошкоджень, отриманих внаслідок страхового випадку. Послуга діє на всій території України за винятком тимчасово окупованих територій, територій Донецької і Луганської областей.

Страхова компанія оплачує витрати на оренду підмінного автомобіля у офіційного дилера один раз протягом річного періоду дії договору страхування за період до 5 діб безперервного використання підмінного автомобіля в межах ліміту 10 000 грн.

Нагадаємо, що для клієнтів Porsche Finance Group Ukraine та офіційної дилерської мережі Volkswagen, Audi та SEAT постійно діють такі ексклюзивні умови страхування КАСКО:

• Страхова виплата здійснюється без урахування зносу деталей протягом всього строку дії договору фінансування.
  • Незмінні умови страхування незалежно від кількості заявлених страхових випадків та суми виплат за ними. Розмір страхової суми, страхова премія та франшиза не змінюються протягом всього строку дії договору страхування, незалежно від характеру пошкоджень.
  • Виплата страхового відшкодування у разі конструктивного знищення або викрадення автомобіля здійснюється з урахуванням ринкової вартості автомобіля у валюті фінансування в гривневому еквіваленті за курсом обміну на день настання страхового випадку.
  • Керувати автомобілем може будь-яка особа на законних підставах, її водійський досвід, вік або страхова історія не впливають на розмір страхового тарифу.
  • Відсутність обмежень щодо місця зберігання автомобіля, в тому числі вночі.
  • Виплата страхового відшкодування здійснюється на офіційного дилера Volkswagen, Audi, SEAT та Porsche, обраного клієнтом.
  • Можливість сплачувати страховий платіж у складі щомісячного кредитного/лізингового платежу без збільшення страхового тарифу.
  • Дистанційне врегулювання страхових виплат: після повідомлення колл-центру страхової компанії про страховий випадок потрібно звернутись на офіційний дилерський центр. Немає потреби надавати автомобіль для огляду та документи в офіс страхової компанії - все це можна зробити у дилера.
  • У разі пошкодження авто, за умови відсутності участі третіх осіб, можливість не надавати довідки компетентних органів.
  • Відсутність такого виключення як грубе порушення правил дорожнього руху (проїзд на заборонний сигнал світлофора або жест регулювальника; виїзд на зустрічну смугу руху і/або перетин подвійної осьової лінії, перевищення швидкості руху більш як на 20 км/год).

Про Porsche Finance Group Ukraine:

Porsche Finance Group Ukraine надає послуги фінансового, оперативного лізингу та кредитування автомобілів Volkswagen, Audi, SEAT, Porsche та MAN, як для юридичних, так і для фізичних осіб, надає послуги з управління автопарком та є лідером ринку фінансування автомобілів. Porsche Finance Group Ukraine представлена в Україні компаніями «Порше Лізинг Україна», «Порше Мобіліті» та «Порше Страхове Агентство». Вони є власністю австрійського «Порше Банку», який належить до «Порше Холдингу» (концерн Volkswagen). «Порше Холдинг» – найбільше приватне торгове підприємство в Австрії та одне із найуспішніших автомобільних підприємств Європи. Воно має свої представництва в 20-ти країнах Європи, а також в Китаї та Колумбії.