Повідомити про подію

Ще один продуктивний квартал з показниками зростання: Група АХА підвела підсумки за 9 місяців 2018 року

Група AXA оприлюднила результати 9 місяців 2018 року

AXA Group опублікували підсумки роботи протягом поточного року. Всі основні показники зросли як за останній квартал, так і в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Так, загальний обсяг валового доходу збільшився на 4% і склав 75,8 млрд євро. Доходи Групи від страхування здоров'я зросли на 7% - до 9,9 млрд євро, а прибуток від страхування майна збільшилася на 2% і склав 12,4 млрд євро.

За словами заступника головного виконавчого директора і фінансового директора АХА Group Джеральда Харліна, в третьому кварталі 2018 року відбулося чимало ключових для компанії подій. У вересні Група закрила угоду про придбання XL Group. Також в третьому кварталі АХА оголосила про партнерство з футбольним клубом Liverpool FC і - десятий рік поспіль - отримала статус #1 Global Insurance Brand від Interbrand.

«AXA продемонструвала високі показники за перші дев'ять місяців 2018 року, що свідчить про силу нашої команди, актуальність та правильний вектор роботи Групи. Я вдячний нашим клієнтам за їх незмінну довіру, а також співробітникам, дистриб'юторам і партнерам за їх рішучість і відданість», - зазначив Джеральд Харлін.