Повідомити про подію
Тепер автоцивілку AXA Страхування можно оформити в Приват24

Для цього в мобільному Приват24 потрібно зайти в меню «Страхування», вибрати блок «Поліс ОСЦПВ», ввести держномер автомобіля і оплатити вартість поліса карткою.

«АХА Страхування» стала однією з 14 компаній, підключених до першого мобільного сервісу миттєвого оформлення страхових полісів в Україні.

Власникам цифрового поліса не потрібно нічого пред'являти поліції, для перевірки поліса досить реєстраційного номера автомобіля. Електронну копію поліса банк відправить на e-mail, також його можна в будь-який момент знайти в самому Приват24.

«Наші послуги стають ще доступнішими для клієнтів, що не може не радувати. З'являється все більше способів оформити страховку за лічені хвилини, - розповів Заступник Голови Правління «АХА Страхування» В'ячеслав Гавриленко, - Нагадаю, що в «АХА Страхування» вже працює сервіс, за допомогою якого можна оформити автоцивілку, маючи тільки смартфон і підключення до інтернету. Зробити це можна зайшовши на офіційний сайт «АХА Страхування», в розділ «Електронна автоцивілка».