Повідомити про подію
Jean Coultier, Fairfax

У Києві відбулася зустріч співробітників СК «АХА Страхування» з новим акціонером - представником канадського холдингу Fairfax, першим віце-президентом з міжнародних операцій Жаном Клотьє. На зустрічі також були присутні члени правління, голова правління Філіп Вотле і керівник AXA регіону Європа, Близький Схід і Африка Вільм Лангебах.

Цілями зустрічі були презентація стратегії Fairfax Financial Holdings Limited і спілкування з працівниками компанії «АХА Страхування».

«Не дивлячись на економічні та політичні кризи, з якими стикалася АХА в Україні останні одинадцять років, особливо в 2014, - компанія вже дев'ять років поспіль показує прибуткову діяльність, а за багатьма показниками - таким як, наприклад, рівень задоволеності клієнтів, є прикладом для компаній нашого регіону і в цілому групи АХА », - зазначив Вільм Лангебах. Він також підкреслив, що продаж українських активів пов'язана виключно зі зміною стратегії Групи. Вільм Лангебах подякував менеджмент компанії «АХА Страхування» і всіх фахівців за співпрацю, а також висловив упевненість в новому акціонерові в Україні.

Жан Клотьє, в свою чергу, висловив захоплення роботою команди «АХА Україна». «Я радий придбанню такої компанії як АХА, яка досягла таких високих результатів, і зроблю все можливе, щоб в майбутньому вона досягла ще більшого. Ми віримо в майбутнє України, і я переконаний в тому, що в цій країні можна інвестувати в бізнес. Канада і канадці дуже приязно ставляться до вашої країни, і це вже не перша інвестиція, яку ми зробили протягом останніх двох років», - каже Клотьє.

Також Жан Клотье зазначив, що всі партнерські відносини і напрацювання попередніх років будуть збережені.
Голова Правління Філіп Вотле уточнив, що до завершення угоди, яке триватиме декілька місяців, «АХА Страхування» продовжить працювати за процедурами і стандартами Групи AXA.